Nieuws

Tienskip organiseert deze zomer hét politiek festival over de toekomst van Friesland. 

26.04.19

Bevestigd: Julia Jacklin, Joost, WWWater, Mahsa Vahdat en nog veel meer!

DORP 2019 zoekt coaches

Je kan dit jaar natúúrlijk weer rollend je tent in op onze eigen camping, vlak naast het festivalterrein. Maar er is meer. Veel meer.

Bianca, we will always love you

Wat worden ze snel groot hè? Onze Early Birds zijn uitgevlogen.

De inschrijving is gestart!

Bevestigd: Bazart, Blind Boys of Alabama with Amadou & Mariam, Battles, Claw Boys Claw en nog veel meer!

We zijn los! 

‘Bianca heeft de rust bewaard in woelige tijden. Ze begeeft zich als directeur tussen de vrijwillige medewerkers. Ze heeft de club bij elkaar gehouden en mede door haar standvastigheid organiseren we ook in 2019 Welcome to The Village in de Groene Ster. ‘  

De eerste weekendtickets zijn NU beschikbaar!

Thomas Azier, RAKETKANON, The Soft Moon en Husky Loops vormen het eerste programma voor #WTTV19, de kaartverkoop start vrijdagochtend 10.00

Hoera! Je kan je favoriete act weer insturen voor #WTTV19. Welke band, artiest, theatergezelschap, kunstenaar, collectief of zanger(es) móet ons programmateam kennis mee maken?

Het laatste verhaal van onze huiscolumnist Jan van Tienen lees je hieronder:

Jongens, meisjes, mensen, kinderen en alles daaromheen: WAT WAS WTTV18 MOOI!

Jan van Tienen’s derde column, die hij tijdens het festival voor ons schreef. Over misschien wel het mooiste wat er is: festivalliefde.

Columnist Jan van Tienen loopt de hele week rond op ons festival. Vandaag zijn tweede verhaal: Hoe ik even god van Welcome to The Village werd

Jan van Tienen, onze huiscolumnist, is de hele week aanwezig in ons festivaldorp. Hij zat gisteravond dus op de eerste rang toen we backstage de stekker uit de donderdagavond moesten trekken. Hieronder lees je zijn column:

New Faces: pilot met nieuwkomers krijgt vervolg

Foto: Ruben van Vliet

Deze mooie brief verscheen op 24 maart in de Leeuwarder Courant. We zijn ontzettend blij met dit positieve geluid van onze buren en waarderen deze steun enorm.

19.01.18

Zo hard nagenieten dat het zeer doet. Is het al bijna #wttv18? Nee? Tot die tijd deze heerlijke aftermovie om op te teren  ❣️. #heimwee #zoveelheimwee

19.01.18

Dit is het betoog dat onze Sjoerd gisteravond (7 dec) hield bij Provinciale Staten, tijdens een hoorzitting over de toekomstige cultuurnota. Hier lees je het manifest dat we eerder publiceerden, samen met een hele rij collega-festivals.

17.01.18

Kunst en festivals in Friesland: we staan voor een tweesprong

Welcome to the Village

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Welcome to The Village? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.