DORP

In DORP werken we samen aan een betere wereld. Op dit zevendaagse innovatiedorp gaan we samen het avontuur aan naar een circulaire economie in 2050. Normaal gesproken gaan we midden in de zomer los met het bedenken, ontwikkelen en direct in het veld testen van duurzame projecten. Maar dit jaar stak een wereldwijde epidemie daar een stokje voor. Echter laat de toekomst niet op zich wachten en gaan wij al helemaal niet bij de pakken neerzitten! Daarom ruilen we de mini-maatschappij van Welcome to The Village in voor een DORP-herfsteditie op stadsfestival Explore the North.

Projecten

Werk samen met een interdisciplinair team van kunstenaars, ondernemers, studenten en wetenschappers zeven dagen aan circulaire uitdagingen. Dit waren de projecten van DORP 2019!

Meer over de Projecten

Dorpling

Innovatie en duurzaamheid. Prachtige woorden, vinden wij. En jij waarschijnlijk ook. We denken er niet alleen veel aan, we praten er ook nog eens graag over. Maar het liefst gaan we ermee aan de slag. Want de mouwen opstropen, onze handen vies maken, van denken naar maken en blijven doorzetten – dat is pas een uitdaging. Eentje waar wij vrolijk van worden en waarvan we zeker weten dat er hele mooie dingen uit voortkomen. Samen de wereld een stukje mooier maken, dat doen Dorplings. Doe je mee?

Meer over Dorpling
Word een DORPling
De samenleving van de toekomst - DORP