Dorp

11 - 17 juli 2022

In Dorp werken we samen aan een betere wereld. Op dit zevendaagse innovatiedorp voorafgaand aan en tijdens het festival Welcome to The Village in Leeuwarden, gaan we samen het avontuur aan naar een circulaire economie in 2050. We bedenken en ontwikkelen duurzame projecten die we ook nog eens meteen in het veld testen binnen een unieke mini-maatschappij. Innovatie op locatie noemen we dat!

Projecten

Werk samen met een interdisciplinair team van kunstenaars, ondernemers, studenten en wetenschappers zeven dagen aan circulaire uitdagingen. Dit jaar staan er weer een paar uitdagende projecten klaar om in te duiken!

Meer over de Projecten

Dorpling

Innovatie en duurzaamheid. Prachtige woorden, vinden wij. En jij waarschijnlijk ook. We denken er niet alleen veel aan, we praten er ook nog eens graag over. Maar wat we nog liever doen is ermee aan de slag gaan. Want de mouwen opstropen, onze handen vies maken, van denken naar maken en blijven doorzetten – dat is pas een uitdaging. Eentje waar wij vrolijk van worden en waarvan we zeker weten dat er hele mooie dingen uit voortkomen. Samen de wereld een stukje mooier maken, dat doet een Dorpling. Doe je mee?

Meer over Dorpling
Word een Dorpling
De samenleving van de toekomst - DORP