Dorpling

Innovatie en duurzaamheid. Prachtige woorden, vinden wij. En jij waarschijnlijk ook. We denken er niet alleen veel aan, we praten er ook nog eens graag over. Maar wat we nog liever doen is ermee aan de slag gaan. Want de mouwen opstropen, onze handen vies maken, van denken naar maken en blijven doorzetten – dat is pas een uitdaging. Eentje waar wij vrolijk van worden en waarvan we zeker weten dat er hele mooie dingen uit voortkomen. Samen de wereld een stukje mooier maken, dat doet een Dorpling. Doe je mee?

Whizzkid, student, timmerman, rasverkoper, sfeermaker, kok, toekomstig psycholoog, ondernemer, briljante wetenschapper of kunstenaar; we komen allemaal bij elkaar om onze kennis, vaardigheden en visies te delen en samen te werken aan de circulaire economie van 2050. Ben jij er klaar voor om je in te zetten voor een duurzame wereld? Dan ben jij een Dorpling!

Laat het zien! Want iedereen kan bijdragen aan Dorp. Genoeg gelezen? Meld je aan als Dorpling!

Wat we doen

In Dorp werken we de week voorafgaand aan festival Welcome to The Village aan circulaire uitdagingen. In teams bedenken, ontwikkelen en bouwen we slimme innovaties die je tijdens het festival direct in de praktijk gaat testen.

Dat innoveren doen we óp het festivalterrein. Vet hè! En maak je geen zorgen, als Dorpling sta je er niet alleen voor. Wij geven je de ruimte, fysiek gezien omdat we je een plek geven om helemaal los te gaan. Dat betekent onder andere een goed uitgeruste werkplek, met elektrisch gereedschap en 3D-printers om te prototypen en concepten te ontwikkelen. Maar we bieden ook ruimte om je te ontwikkelen. Zo bieden we coaching, workshops en topexperts om je hoofd te vullen met nieuwe ideeën en inzichten.

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat Dorp bovenal heel erg leuk is. Je doet niet alleen veel kennis op, maar je leert ook veel toffe mensen kennen die net zo hard strijden voor een duurzame wereld als jij. Daarnaast is er natuurlijk meer dan genoeg ruimte om van het festival te genieten.

Word Dorpling

Klaar om tijdens Dorp 2022 samen met ons de wereld te redden? Meld je aan als Dorpling en werk zeven dagen lang met jouw team aan een duurzamere wereld. Bedenk en ontwikkel van 11 tot en met 17 juli 2022 innovaties voor de circulaire economie van 2050!

Wil je een idee hebben van de Dorp-projecten? Een overzicht van projecten uit de afgelopen jaren vind je hier!

Let op: je aanwezigheid op de Dorp kickoff op 18 juni en de volledige Dorpweek (maandag 11 tot en met zondag 17 juli 2022) zijn verplicht voor deelname aan Dorp.

Heb je nog specifieke vragen? Dat begrijpen we. Stel je vragen via dorp@welcometothevillage.nl.

  • Welke opleiding heb je gedaan/doe je momenteel?

Wil je op de hoogte blijven van Dorp? Volg ons dan via Facebook (groep/pagina), Instagram of LinkedIn.