Dorpling

Innovatie en duurzaamheid. Prachtige woorden, vinden wij. En jij waarschijnlijk ook. We denken er niet alleen veel aan, we praten er ook nog eens graag over. Maar wat we nog liever doen is ermee aan de slag gaan. Want de mouwen opstropen, onze handen vies maken, van denken naar maken en blijven doorzetten – dat is pas een uitdaging. Eentje waar wij vrolijk van worden en waarvan we zeker weten dat er hele mooie dingen uit voortkomen. Samen de wereld een stukje mooier maken, dat doet een DORPling. Doe je mee?

Whizzkid, student, timmerman, rasverkoper, sfeermaker, kok, toekomstig psycholoog, ondernemer, briljante wetenschapper of kunstenaar; we komen allemaal bij elkaar om onze kennis, vaardigheden en visies te delen en samen te werken aan de circulaire economie van 2050. Ben jij er klaar voor om je in te zetten voor een duurzame wereld? Dan ben jij een DORPling!

Laat het zien! Want iedereen kan bijdragen aan DORP. Genoeg gelezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je zeker de volgende aanmeldronde niet mist.

Wat we doen

In DORP werken we de week voorafgaand aan festival Welcome to The Village aan circulaire uitdagingen. In teams bedenken, ontwikkelen en bouwen we slimme innovaties die je tijdens het festival direct in de praktijk gaat testen.

Dat innoveren doen we óp het festivalterrein. Vet hè! En maak je geen zorgen, als DORPling sta je er niet alleen voor. Wij geven je de ruimte, fysiek gezien omdat we je een plek geven om helemaal los te gaan. Dat betekent onder andere een goed uitgeruste werkplek, met elektrisch gereedschap en 3D-printers om te prototypen en concepten te ontwikkelen. Maar we bieden ook ruimte om je te ontwikkelen. Zo bieden we coaching, workshops en topexperts om je hoofd te vullen met nieuwe ideeën en inzichten.

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat DORP bovenal heel erg leuk is. Je doet niet alleen veel kennis op, maar je leert ook veel toffe mensen kennen die net zo hard strijden voor een duurzame wereld als jij. Daarnaast is er natuurlijk meer dan genoeg ruimte om van het festival te genieten.