Waarom in de stad, en niet op de Groene Ster?

Omdat organiseren in de Groene Ster de afgelopen jaren (ook pre-pandemie) erg onzeker bleek, jaarlijks werden de vergunningen aangevochten, en in 2021 gebeurde dit met succes. En dat is ons niet in de koude kleren gaan zitten, we hebben daarom gekozen om dit jaar een festival te organiseren dat sowieso door kan gaan, met onze vrienden, in het hart van de stad waar we zijn geboren en geworteld zijn!

Nieuws

WTTV bestaat niet meer, maar de heimwee is real! Mede-oprichter Koen Haringa onderzoekt daarom, samen met filmer Herman Zeilstra in een documentaire waarom het festival in Leeuwarden niet kan bestaan. Bij de documentaire is een gelijknamige EP opgenomen, waarvoor Friese artiesten een lied schreven over het WTTV-tijdperk. De docu en EP worden op 19 juli […]

Dit is het moeilijkste bericht dat we ooit hebben moeten typen. Welcome to The Village stopt. Met pijn in ons hart en met alle emoties die er te bedenken zijn, moeten we afscheid nemen van ons geliefde, mooiste, leukste, dwarste en stoerste dorp.