Ik mag iemand gratis meenemen naar het festival, hoe werkt dit?

Omdat we onze tiende verjaardag vieren geven we al onze bezoekers een cadeautje. Heb je een weekendticket, dan krijgt jouw +1 ook een weekendticket. Heb je een zaterdagticket, dan krijgt jouw +1 een zaterdagticket en hetzelfde geldt voor een nachtticket.Heb je een weekendticket, maar wil jouw +1 pas op zaterdag of zondag komen? Vraag dan bij binnenkomst op het festival om een extra festivalbandje voor de dag(en) waarop jouw gast langskomt. Je kunt dit bandje later zelf aan je gast geven. Let op! Het is belangrijk om dit gelijk te regelen bij binnenkomst, want naderhand kan het niet meer.

Nieuws

WTTV bestaat niet meer, maar de heimwee is real! Mede-oprichter Koen Haringa onderzoekt daarom, samen met filmer Herman Zeilstra in een documentaire waarom het festival in Leeuwarden niet kan bestaan. Bij de documentaire is een gelijknamige EP opgenomen, waarvoor Friese artiesten een lied schreven over het WTTV-tijdperk. De docu en EP worden op 19 juli […]

Dit is het moeilijkste bericht dat we ooit hebben moeten typen. Welcome to The Village stopt. Met pijn in ons hart en met alle emoties die er te bedenken zijn, moeten we afscheid nemen van ons geliefde, mooiste, leukste, dwarste en stoerste dorp.