Zijn er kluisjes?

Jazeker, er zijn kluisjes te huur op het Mata Hariplein en in de Neushoorn. Je huurt een kluisje voor een dag (voor 5,-) en activeert het met een code. Mocht je tot midden in de nacht in de Neushoorn wil blijven, plaats dan je spullen voor 03.00u even over van de Neushoorn naar een kluisje op het plein, omdat je na die tijd alleen nog naar buiten en niet meer naar binnen kan bij de Neushoorn. Zorg dat je je kluisje leeghaalt voor je naar huis gaat, anders doen wij dat de volgende ochtend. De code wordt sowieso gereset, dus het is niet mogelijk om het hele weekend hetzelfde kluisje met één code te bedienen.

Nieuws

Dit is het moeilijkste bericht dat we ooit hebben moeten typen. Welcome to The Village stopt. Met pijn in ons hart en met alle emoties die er te bedenken zijn, moeten we afscheid nemen van ons geliefde, mooiste, leukste, dwarste en stoerste dorp.

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]