Wat mag ik wel en niet meenemen naar het festival?

Welcome to The Village is een festival waar veel mag en sommige dingen niet. Je tas mag mee het terrein op, zolang er geen eten, drank of drugs in zitten. We controleren bij de ingang van het festivalterrein. Medicatie mag natuurlijk altijd mee. Ook je eigen bidon of waterfles meenemen is prima, die kun je vullen bij de tappunten. Bij de bar zijn geen flesjes water te koop. Ook paraplu’s zijn welkom, beperk het gebruik wel tot de momenten waarop het regent. En als je vlak voor het podium staat: liever geen paraplu’s; trek dan even je poncho of regenjas aan. En helaas voor huisdieren, die moeten thuisblijven.

Nieuws

Dit is het moeilijkste bericht dat we ooit hebben moeten typen. Welcome to The Village stopt. Met pijn in ons hart en met alle emoties die er te bedenken zijn, moeten we afscheid nemen van ons geliefde, mooiste, leukste, dwarste en stoerste dorp.

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]