Wat is het drank-en drugsbeleid op WTTV?

Ben je nog geen 18? Dan krijg je geen alcohol. Indien het barpersoneel twijfelt aan je leeftijd (en je bent wel oud genoeg) dan kun je een bandje ophalen bij de infobalie. Dat bandje krijg je op vertoon van je ID.De politie van Leeuwarden controleert regelmatig op drugsbezit. Het bij je dragen van meer dan de wettelijk toegestane hoeveelheid softdrugs is verboden, net als alle harddrug. Wie wordt betrapt met harddrugs moet zijn/haar/hun bandje inleveren.

Nieuws

Dit is het moeilijkste bericht dat we ooit hebben moeten typen. Welcome to The Village stopt. Met pijn in ons hart en met alle emoties die er te bedenken zijn, moeten we afscheid nemen van ons geliefde, mooiste, leukste, dwarste en stoerste dorp.

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]