Waar kan ik eigenlijk slapen tijdens het festivalweekend?

Ook dit jaar kun je net als andere jaren weer kamperen op camping De Kleine Wielen. Vanaf daar rijdt er een pendeldienst naar het festival. Een kampeerplek voor twee personen heb je vanaf €23,50. Er zijn ook cabins/chalets beschikbaar. Boeken kan hier. Voor wie liever in een hotel slaapt, hebben we een deal gesloten met het WTC Hotel: daar overnacht je voor €74,- p.p., inclusief ontbijt, een midnight snack en een late check-out (12.00u). Ofwel: waar wacht je nog op, boek via wttv.nl/tickets!

Nieuws

Dit is het moeilijkste bericht dat we ooit hebben moeten typen. Welcome to The Village stopt. Met pijn in ons hart en met alle emoties die er te bedenken zijn, moeten we afscheid nemen van ons geliefde, mooiste, leukste, dwarste en stoerste dorp.

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]