Hoe kom ik überhaupt het beste naar het festival?

Wij willen ons festival zo duurzaam mogelijk organiseren en vragen jullie dan ook, als het even kan, om met het OV te komen. En laat dat nou ook precies de beste optie zijn deze editie. WTTV vindt plaats op nog geen tien minuten lopen van het station en zo’n twintig minuten vanaf het WTC Hotel, dus stap vooral in de trein of bus. Hiermee bespaar je bovendien parkeerkosten. Je kunt natuurlijk ook een OV-fiets huren. Kom je toch met de auto? Carpool!

Nieuws

Dit is het moeilijkste bericht dat we ooit hebben moeten typen. Welcome to The Village stopt. Met pijn in ons hart en met alle emoties die er te bedenken zijn, moeten we afscheid nemen van ons geliefde, mooiste, leukste, dwarste en stoerste dorp.

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]