Performance

Wild Vlees – When everything is human, the human is an entirely different thing

Zaterdag & Zondag
Tederheid met gips

Theatercollectief Wild Vlees produceert rauwe en geëngageerde voorstellingen rondom het lichaam. Met ruim honderd kilo gipsmassa lijkt het decor van When everything is human, the human is an entirely different thing wel een bouwplaats. Hier wordt echter niet gebouwd: met gips en hun lichamen verkennen Tamar Blom en Francesca Lazzeri de grenzen van hun omgeving en proberen ze hun eigen identiteit te verliezen.

Deze beeldende voorstelling versmelt met de omgeving van De Groene Ster: je maakt een kleine wandeling naar een bijzondere locatie om de twee menselijke lichamen zich met de omgeving te zien versmelten.

“Een biologerend spel met de tijd, met tederheid en hardheid, met ruig materiaal en kwetsbare mensenhuid.” (**** Theaterkrant)

Je kan je aanmelden voor deze performance bij het infopunt. Omdat er voor deze performances een hele beperkte capaciteit is, werken we met inschrijvingen (uiteraard gratis). Als er iets vol is, kan je op de wachtlijst. 

Credits
Hidde Aans Verkade, Vera Andeweg, Tamar Blom, Neal Groot, Francesca Lazzeri, Bauke Moerman, Charles Pas, Loes van der Pligt, Job Rietvelt, Dennis Tiecken, Isadora Tomasi, Jan Taks

‘When everything is human, the human is an entirely different thing’ is een productie van Wild Vlees in samenwerking met Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch en Festival Cement.

Waarom zetten we dit voor je neus?
Tamar Blom en Francesca Lazeri zijn scherpe denkers en doeners. Met grootse beelden zetten ze ons aan het denken over onze relatie met de natuur en met ons eigen lichaam. “when everything is human…’ is hun debuutvoorstelling. Waanzinnig knap dat zo een helder en simpel concept het publiek zo in vervoering kan brengen. Bovendien kent De Groene Ster prachtige plekken om deze beeldende performance te presenteren.
Jonathan Offereins, programmeur