FAQ

#WTTV21

Waarom gaat #WTTV21 niet door?

We mochten niet meer organiseren in de Groene Ster, we hadden binnen een paar dagen een waanzinnig alternatief dat we alleen nog hoefden in te kleuren.

(meer…)

Tickets

Wat gebeurt er met mijn gekochte tickets?

Daarover krijg je binnenkort bericht, we vragen je even om geduld om het systeem in te richten.
Sowieso komt er een optie om je aankoopbedrag terug te krijgen, maar er zijn zoveel lieve mensen die hebben aangegeven hun bedrag te willen doneren dat we ook die optie willen geven.

Tickets doorschuiven naar de editie van 2022 gaat helaas niet, dit omdat we in 2021 alleen dagtickets hebben verkocht, en voor 2022 weer weekenders willen verkopen.

Ticketkopers krijgen hier zo snel mogelijk persoonlijk bericht over.

Contact

Vragen?

Heb je vragen? Vraag ze aan Age, mail naar info@welcometothevillage.nl We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen.

Als je je vragen liever via social media stelt dan kan dat natuurlijk ook. Volg ons op Insta, Facebook en Twitter. We tweeten met de hashtag #wttv21 en onze Facebook-url eindigt op /welcometothevillage. Slide in onze dm’s, we reageren heel snel, beloofd.

Voor de media

Schrijf je voor de krant, een blog, platform? Of influence je, vlog je of is er een andere manier waarop je publiek bereikt? Stuur ons vooral een mailtje als je wil langskomen, dan kunnen we kijken of we accreditatie voor je kunnen regelen. Mail naar chris@welcometothevillage.nl.

Welcome to the Village

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Welcome to The Village? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.