Performance

The Performance Bar

Een onvergetelijke avond in de kroeg kennen we allemaal wel. Maar dìt... The Performance Bar belooft een dusdanig indrukwekkende ervaring aan de toog te worden waar je naderhand in extase op terugkijkt.

In samenwerking met het avant-gardistische en underground podium WORM uit Rotterdam halen we The Performance Bar naar Welcome to The Village: een omvormbare bar die grenzen weergaloos vervaagt tussen kunst en theater, bar en podium, artiest en publiek. Waar je aanvankelijk gewoon een biertje doet, wordt een avontuur waarbij artiesten op de bar springen en je alles voorschotelen, van lowbrow tot het diepgaande, nooit langer durend dan dat jij je pintje bier op hebt.

 

The Performance Bar is een initiatief van Daan Draait en Studio Borstlap. Daniël van den Broeke (alias Daan Draait) is een multi-artist die zich op verschillende vloeren beweegt, in theater, op podium en film. Florian Borstlap werkt als autonoom kunstenaar en artiest en leidt een bestaan als kapitein van een schip. Samen delen zij een passie voor krankzinnige optredens. Met The Performance Bar realiseren ze een lang gekoesterde droom om een nieuwe, opzwepende plek te creëren voor podiumkunst in Rotterdam.

Meer weten over wat je te wachten staat met The Performance Bar? Lees hierrrr het achtergrondartikel: The Performance Bar belooft een kroegavond die je níet wil missen!