Muziek

Joost van Bellen

Zondag
It’s a Mans World

Joost van Bellen sluit Welcome to The Village af met It’s A Mans World. Tijdens deze set laat Joost alleen maar vrouwelijke vocals en muziek gemaakt door het vrouwelijke geslacht horen. Buiten Joost zelf, komen mannen er – op z’n zachtst gezegd – bekaaid af. Zie het als een pure ode aan de vrouw. Uiteraard zijn wij hier als voorvechters van meer gelijkheid tussen man en vrouw en alles daar tussenin, zeer enthousiast over. Daarnaast wordt het natuurlijk een gigantisch feest met retefijne muziek om op te dansen.

Joost van Bellen is een bijzonder fenomeen. Wie zijn indrukwekkende 30 jarige carrière goed bestudeert, ziet de algemene delers: liefde voor de nacht en tegendraadse culturen, de drang zich te vernieuwen, mensen te vermaken en iets mee te geven. Afgelopen jaren leverde deze discodino louter topsets af op onder andere Lowlands, Milkshake, Pinkpop, Into The Great Wide Open, Solar en Best Kept Secret. Het clubconcept Rauw werd groots begraven, maar de dj Joost gaat onverminderd door.

Met een nieuwe radioshow op Red Light Radio en maandelijkse uitverkochte clubavond in de Melkweg, heeft Joost zich opnieuw uit weten te vinden door terug naar de basis te gaan: muziek! Keer op keer weet Joost intieme clubs of gigantische festivalweides in beweging te krijgen, met een verrassende, cutting-edge platenkeuze, gebracht in een vlijmscherp dansbaar jasje.