Jurjen van den Bergh

Jurjen van den Bergh, van den Bergh, Juuuurjen van den Beeheeergh! Al jarenlang de vaste presentator op Bontebok én een ervaren radio-man! Jurjen is politiek commentator en speechspotter bij De Nieuws BV op NPO Radio 1 en richtte het progressieve campagnebureau De Goede Zaak op.

Je hoort Jurjen tussen 14.00 en 16.00 uur op Village FM

Olivier de Neve

Olivier de Neve is DJ bij NPO KX met de lunchshow ‘Even de Neve’, ook is hij regelmatig te horen op NPO Radio 2. Onder de naam Oliver Alexander is hij bekend als singer-songwriter, dus met die liefde voor muziek zit het wel goed! Hij heeft het tot zijn levensdoel gemaakt om de tofste nieuwe muziek voor je te verzamelen. Maar ook voor een stevige discussie of flauwe woordgrap ben je bij hem aan het juiste adres.

Je hoort Olivier tussen 16.00 en 18.00 uur op Village FM

Jorien Renkema

Hoera voor Renkema! Al een paar jaar is Jorien één van de vaste gezichten van 3FM, waar ze ook te horen was tijdens Serious Request. In haar eigen programma Zin in! brengt ze iedere werkdag bekende classics, nieuwe ontdekkingen en mooie verhalen achter de muziek.

Je hoort Jorien tussen 18.00 en 22.00 uur op Village FM

Tessa Mol

Tessa Mol kwam op haar veertiende per ongeluk bij de radio terecht en is sindsdien de studio niet meer uit te slaan. Na vele omzwervingen is ze nu dagelijks bij KINK te horen, waar ze je werkdag voorziet van stevige muzikale vitaminen.

Je hoort Tessa tussen 12.00 en 14.00 uur op Village FM

Welcome to The Global Village en Underground Global Village

Zoals je van ons gewend bent, ontdek je op Welcome to The Village de headliners van de toekomst. En die kunnen overal ter wereld vandaan komen: van Oost-Vietnam tot Amsterdam-West en van krochten van IJslandse grotten tot diep in de Zuid-Amerikaanse jungle. Wereldmuziek-expert Francis de Souza (Earthbeat) en undergroundprofessor Koen Ter Heegde (Subroutine, Yugofuturism) stellen twee uur lang de meest verrassende tracks voor je samen in The Global Village.

Welcome to the Pre-party

Kruip uit je tent, zet een goeie pot koffie en start je dag met de tofste energizers! Tussen 10:00 – 12:00 uur hoor je fijne upbeat tracks van artiesten die in de afgelopen jaren op Welcome to The Village hebben gespeeld. Gecureerd door het programmateam van WTTV!

Welcome to The Daily Indie @ VillageFM

Op Welcome to The Village loop je ieder jaar de tofste nieuwe Nederlandse acts tegen het lijf. Nu we geen fysiek festival hebben, zullen je oren al het ontdekwerk moeten doen. Onze vrienden van The Daily Indie gidsen je langs de eredivisie van de NL indie-scene. Tune in & find out!

Welcome to Queer uit alle windstreken

Joost van Bellen! Deze eindbaas der eindbazen sluit normaal gesproken Welcome to The Village af, waar hij heel Bontebok in vervoering weet te brengen met zijn hypnotiserende en meeslepende dj-sets. Op zaterdag 18 juli zijn de laatste uurtjes Village FM uiteraard ook voor Joost: speciaal voor deze uitzending cureert hij een knallende mix met queer uit alle windstreken.

Welcome to Zea & King Ayisoba: Against Racism

’Onze’ Arnold de Boer (The Ex, Zea) geeft al jaren kleur aan Welcome to The Village. Dat doet hij met zijn eigen optredens, projecten én als curator van een deel van ons wereldmuziekprogramma. Zo liet hij ons kennismaken met King Ayisoba, Fokn Bois en vele anderen. Met Ayisoba gaat hij het muzikale gevecht aan tegen racisme.

KOM

Dumplings <3 (meer…)