DORP - Word partner van DORP

Word partner van DORP!

Een circulaire economie in 2050. Het klinkt ver weg, maar het is dichterbij dan je denkt! Ieder jaar wordt er namelijk in Friesland op het festivalterrein van Welcome to the Village keihard gewerkt om van deze toekomstdroom werkelijkheid te maken.

Dat doen we door vraagstukken uit de regio op te pakken. Hoe? Daar hebben wij natuurlijk wel een idee bij, maar daar willen we ook graag samen met jullie over nadenken. Klaar om samen de wereld een stukje mooier maken? Word partner van DORP!

Wie zoeken we?

Grondstoffen dreigen schaars te worden door de groeiende wereldbevolking en toenemende welvaart. Efficiënt hergebruik van deze grondstoffen wordt steeds belangrijker en daarom streven we naar een circulaire economie. Een enorme uitdaging waar we samen voor staan. Om dit voor elkaar te krijgen werken we in DORP in teams aan circulaire uitdagingen. Een week lang bedenken, ontwikkelen en bouwen we aan slimme oplossingen die we vervolgens meteen in de praktijk brengen tijdens het festival. Maar dit kunnen we niet alleen.

Daarom zijn we op zoek naar een helpende hand. Of nou ja, een paar helpende handen beter gezegd. Bedrijven die ons bij willen staan in onze queeste naar een duurzame toekomst. Bedrijven met lef, visie, kennis en die natuurlijk samen met ons de mouwen willen opstropen. Of je nou een vraagstuk aandraagt, gereedschap om mee te bouwen brengt, wilt meedenken of financiële steun biedt: je bent meer dan welkom! Want let’s face it, we’re in this together. Alleen samen strijden we voor de vraagstukken in onze regio, trekken we nieuw talent aan én maken we de wereld stukje voor stukje wat mooier.

Wat gaan we doen?

In DORP werken we dus zeven dagen lang, van idee tot bouw, aan onze gezamenlijke uitdaging zodat alle slimme oplossingen vervolgens getest kunnen worden op het festival. Innoveren op locatie noemen we dat. En dat is natuurlijk iets heel tofs om onderdeel van te zijn, maar er is ook een heleboel voor nodig. Bijvoorbeeld bouwmaterialen, kennis, begeleiding voor onze DORPlings, workshops, business coaching, powertools, 3D-printers, meditatiesessies en natuurlijk vraagstukken. Kortom: alles dat kan helpen om deze week zo vruchtbaar mogelijk te laten zijn.

Meld je aan als partner

Omdat wij het belangrijk vinden om verbonden te zijn met onze regio en samen te kijken naar welke vraagstukken we op kunnen pakken zoeken wij partners die klaar voor zijn om onderdeel te worden van de toekomst.

Dus willen jullie aansluiten bij onze tocht richting een circulaire economie in 2050? Perfect, want wij hebben er alle vertrouwen in dat we samen gaan slagen! Meld je aan via het onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op!

  • Wil je hier liever over sparren? Dat kan uiteraard. Geef dit aan in je reactie. / Would you rather discuss this? That's possible. Please indicate this in your response.

Wil je op de hoogte blijven van DORP? Volg dan onze LinkedIn pagina.