DORPling

Whizzkid, timmerman, student, rasverkoper, algemeen ontwikkelde sfeermaker, kok, toekomstig psycholoog, ondernemer, briljante wetenschapper of kunstenaar. Heb jij zin om zeven dagen lang je kennis en kunde in te zetten voor een circulaire wereld? Dan ben jij een DORPling! DORP 2020 vindt plaats van 13 to 19 juli.

Wie we zoeken

Over innovatie praten is prima, maar in DORP gaan we doen! We zoeken de makers, doeners en denkers die bij willen dragen aan een duurzame wereld. Misschien ben je enorm handig en creatief, heb je ideeën over hoe we businessmodellen circulair kunnen maken, ben jij degene die de groep aanstuurt met zijn social skills of ben je een technisch meesterbrein. Iedereen kan iets bijdragen in DORP, dus meld je hier meteen aan.

DORP 2020 vindt plaats van 13-19 juli. Jouw aanwezigheid tijdens de gehele week is verplicht bij deelname aan DORP, net als je deelname aan de DORP Kickoff (datum volgt).

Wat gaan we doen

In DORP werken we de week voor Welcome to the Village in teams aan circulaire uitdagingen. Een week lang bedenk, ontwikkel en bouw je in teams aan slimme oplossingen die je vervolgens meteen in de praktijk brengt tijdens het festival.

Wat je gaat testen tijdens het festival kan van alles zijn. Je krijgt samen met je team enorm veel vrijheid voor het uitwerken van jullie circulaire innovatie. Naast een hoge mate van zelfstandigheid laten we jouw team uiteraard niet aan het lot over. Wij helpen je met innoveren door je op locatie te voorzien van coaching, workshops, inspiratie- en co-creatiesessies van topexperts, een goed uitgeruste werkplaats met powertools en 3D-printers om direct te kunnen prototypen.

Daarnaast gaan we natuurlijk heel veel plezier maken, DORP is vooral heel erg leuk. Je doet er niet alleen heel veel kennis op, maar leert er ook heel veel leuke mensen kennen.

Meld je aan als DORPling

Aanmelden als DORPling doe je hier. Met jouw team ga je van 13 tot en met 19 juli aan de slag met jouw project op het Welcome to the Village festivalterrein op de Groene Ster in Leeuwarden. Na een week test je de ideeën van jouw team tijdens het festival waarbij er natuurlijk ook genoeg tijd is om zelf van Welcome to The Village te genieten.

Slapen en eten

We hebben een campingplek voor je, maar als je uit de buurt komt mag je natuurlijk ook gewoon thuis slapen. Voor de camping neem je een eigen tent en slaapspullen mee. Ontbijt, lunch, avondeten en snacks, daar zorgen wij voor, net als koffie, thee en limonade. Daarnaast hebben we ons eigen DORPsCAFE. Hier kan je voor een bescheiden prijsje bier, wijn en fris kopen.

Alles op een rijtje

Wat je krijgt in DORP

 • Een op elkaar afgestemd team
 • Een week lang workshops en inspiratie van topexperts
 • Expertise uit het DORP-netwerk
 • Een internationale community
 • Een hele fijne omgeving
 • Een werkplaats en technische begeleiding
 • Vijfhonderd euro werkbudget per project
 • Camping, catering en festival toegang
 • Een certificaat en een fraai puntje voor op je CV

Wat we vragen

 • Jouw aanwezigheid op de DORP Kickoff op 20 juni 2020
 • Jouw aanwezigheid op DORP van 13 t/m 19 juli 2020
 • En een beetje enthousiasme, wij hebben er ook zin in!