Festivaltickets en prijzen

Let op: de vorige drie edities verkochten uit. Daarom is het waarschijnlijk dat ook deze editie uitverkoopt. Grote kans dus dat je niet meer op het laatste moment kunt beslissen.

Betaling kan met iDeal, PayPal of creditcard. De prijzen zijn exclusief servicekosten. Let op: Welcome to The Village verkoopt géén tickets via andere websites dan deze, de Dorpswinkel en onze facebookpage. Koop dus alleen tickets via onze kanalen. Bij elders gekochte tickets kunnen wij geen toegang garanderen, bovendien kost het waarschijnlijk een bult extra geld. Niet doen dus.

Slapen op Welcome to The Village

Blijf je slapen? Tof! We hebben een hele camping klaarstaan voor je. Daar kun je met je eigen tentje, camper of caravan komen staan, maar je kunt ook een tipi of een Kartent huren.

Alle campingitems kun je in onze online Dorpswinkel regelen. Die hebben we gebouwd zodat je (bijna) geen extra kosten hoeft te betalen voor die items. Klik hier voor de Dorpswinkel. Slaap je liever in een hotel? Bekijk hier de deal die we voor je hebben gemaakt.

Vragen over de ticketverkoop? Dat kan, en daarbij helpen we natuurlijk graag. Mail je vraag naar info@welcometothevillage.nl, en vermeld in de titel 'ticketvraag!'. Op Twitter zitten we ook voor je klaar trouwens. Hierzo!

Kids

Festival:
Tot en met zes jaar mogen kids gratis naar binnen, tot en met 12 jaar mogen ze voor de helft van de prijs. Kinderen onder de 16 moeten wel begeleid worden door een meerderjarige.

Camping:
Kids tot en met zes mogen gratis. Vanaf zeven jaar is het normale campingticket van toepassing.

Voorwaarden en huisregels

Bij het aanschaffen van een ticket ga je akkoord met onze huisregels en algemene voorwaarden. Lees de huisregels hier (is leuk) en de algemene voorwaarden hier. De aankoop van een ticket is definitief dus er kan niet worden geruild. Per persoon max tien tickets.

CJP-lidmaatschap aanschaffen