#WTTV21 – Koop nu je kaartje!

It Giet Oan! Stap in onze festivalcarrousel en koop je ticket hierrrrr

Yess, de kaartverkoop voor Welcome to The Village 2021 is los! Kun jij ook niet wachten om weer te festivallen, om samen met onze Burgemeesters, artiesten, innovatoren, makers en ander fijn volk die drie mooiste festivaldorpen van Nederland De Wereld te bouwen? Koop dan nu je tickets!

Wees er snel bij, want tickets zijn dit jaar in zeer beperkte oplage beschikbaar omdat er maar 1.500 bezoekers per dag naar het festival kunnen… Op is helaas echt op!

Tickets bestellen gaat dit jaar iets anders dan je gewend bent, in plaats van weekendtickets verkopen we alleen dagtickets, en per dag moet je ook nog eens een tocht kiezen… Om het duidelijk te maken hebben we een handig stappenplan gemaakt:

Klik hier voor de ticketpagina

1. Kies op welke dag je naar WTTV wil, en hoeveel tickets je per dag wil bestellen. Alle dagen komen is natuurlijk het allerleukst!
2. Heb je een parkeerticket nodig, of wil je ons supporten duurzamer te produceren? Selecteer die opties dan in het tweede blok.
Scroll daarna naar beneden en klik op ‘verder’
3. Selecteer je tochten: check per dag welke van de drie tochten jou het tofst lijkt.
Is jouw favoriet uitverkocht, of weet je niet welke je moet kiezen? Ze zijn echt allemaal amazings!
4. Voor iedere dag een tocht geselecteerd? Klik op verder en je komt bij de kassa. Vul je emailadres in, kies je bank en betalen maar!
5. Laat de voorpret beginnen, jij komt naar #WTTV21, en wij kunnen niet wachten je te ontvangen!

Het terrein is op vrijdag en zaterdag geopend van 11.00u tot 00.30u, en op zondag van 11.00u tot 23.30u.
LET OP: Je moet tussen 11.00u en 14.00u binnen zijn, ivm de coronacontrole.

Welke act in welke tocht speelt check je hierrrr.

Tot 16, 17 en/of 18 juli!

Nieuws

Maar: Welcome to The Village zet door!

Net als gisteren verplaatsen we het programma van Hemelum naar binnen, de dj’s van Stoned & Droned, Klup Kapsalon en Peen draaien het feest op Hemelum van 14.00u tot 23.00u flink aan!