#WTTV21 definitief niet als fysiek festival

We hadden een waanzinnig alternatief, we hoefden het alleen nog in te kleuren.

Maar helaas is het echt niet meer mogelijk om een fysiek festival te organiseren binnen de maatregelen die net zijn afgekondigd. Samen met Neushoorn, De Harmonie en De Markies waren we druk bezig om een festivalterrein van het Harmoniekwartier te maken, met optredens in Neushoorn en De Harmonie, een gigaterras voor De Markies, daaromheen een coronaproof bubbel. Maar op anderhalve meter én met maximaal tweederde van de capaciteit kunnen we inhoudelijk geen alternatieve vorm van WTTV (of Welcome to The City, zoals we deze variant al hadden gedoopt) aanbieden. Geen WTTV waar we met z’n allen trots op kunnen zijn. Dankzij de hulp van Markies, Harmonie en Neushoorn, en alle steun uit andere hoeken van de stad stond het in de steigers, ontzettend veel liefde, ontzettende helden allemaal! <3

We willen iedereen nogmaals ontzettend bedanken voor het meedenken, voor alle positiviteit, alle liefde. Een gigantische shoutout ook naar het team, dat bijna dag en nacht doorwerkte, zonder klagen. Shoutout naar de vrijwilligers en crew, naar de bezoekers, iedereen die zoveel liefde, geduld en begrip toonde. Shoutout naar de stad, naar de culturele sector die een vuist maakte en alles op alles zette om ons te helpen een alternatief te vinden.

Nu nemen we toch echt wel even pauze. Een dag, want zondag gaan we weer om tafel en wie weet lukt het om nog iets uit de hoge hoed te toveren. Geen fysiek festival voor dit jaar, maar stilzitten zit niet in onze aard, we blijven maken, samen.

Voor de kaartkopers: jullie krijgen natuurlijk jullie geld terug, we vragen alleen even wat geduld om dit in te richten.

Nieuws

Net als gisteren verplaatsen we het programma van Hemelum naar binnen, de dj’s van Stoned & Droned, Klup Kapsalon en Peen draaien het feest op Hemelum van 14.00u tot 23.00u flink aan!

De ontdekking van de Hemel(um)