WTTV verhuist voor jubileumeditie naar de binnenstad.

We vallen maar meteen met de deur in huis: Welcome to The Village verlaat de Groene Ster. De plek waar we vanaf de eerste editie zoveel mooie momenten met elkaar hebben meegemaakt, waar we zoveel mooie feestjes hebben gevierd en waar we met z’n allen bouwden aan het mooiste festivaldorp ter wereld. We zeggen gedag, met een brok in onze keel maar met veel zin in de toekomst!

Komend jaar vieren we onze jubileumeditie in de binnenstad! ‘T Afgelopen jaar heeft echt wel flink haar weerslag gehad, zowel mentaal als financieel, en aangezien er een kans blijft bestaan dat onze vergunning weer wordt geschorst als we toch naar de Groene Ster zouden gaan, kiezen we nu voor zekerheid. We willen namelijk weer een heel mooi festival organiseren, voor onze artiesten, bezoekers, leveranciers, vrijwilligers, voor de hele organisatie. En samen met al die partijen, met allemaal enthousiaste mensen die er zin in hebben. 10 jaar WTTV, je weet dat dat een geweldig feest gaat worden!

Nadat we vorig jaar zo vlak van tevoren hoorden dat onze vergunning was geschorst en we dus niet meer in de Groene Ster mochten organiseren kwamen er heel veel behulpzame reacties uit de stad, en binnen twee dagen hadden we Welcome to The City in de steigers staan. Met de partijen die ons toen uit de brand hielpen zitten we nu weer om tafel, om de tiende editie van WTTV te realiseren, in de binnenstad dus! Schrijf ‘m alvast in je agenda, WTTV22 op 15, 16 en 17 juli 2022.

Lange termijnplannen.
In principe is de verhuizing naar de binnenstad eenmalig. Voor de lange termijn zijn we op zoek naar een gebied waar we lang mogen blijven zitten, dat we kunnen ontwikkelen en volledig duurzaam kunnen maken. Waar we mogelijk zelfs meer activiteiten kunnen organiseren, het hele jaar door. Denk aan wat Paradigm heeft in Groningen, of Thuishaven in Amsterdam.
We zullen jullie op de hoogte blijven houden van de zoektocht naar deze ideale locatie. Mocht je een plekje weten, dan houden we ons natuurlijk aanbevolen, je kunt altijd mailen naar info@welcometothevillage.nl, of slide in onze dm’s op de socials. Ook je mooiste herinneringen en bijzondere verhalen over de Groene Ster horen we natuurlijk graag!
We bedenken graag samen met jullie hoe de toekomst van Welcome to The Village er uit moet zien <3

Voor nu zeggen we: dank Groene Ster, en hallo binnenstad!
Tot 15, 16 en 17 juli 2022!

 

Nieuws

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]

Maar: Welcome to The Village zet door!