Werken op The Village!

Ben jij een superheld met social media, maak je de vetste video's of heb je altijd al stage willen lopen in de productie van het mooiste festival van de wereld? Dan zoeken wij jou!


Check de vacatures voor Online Marketeer/Content Creator & Productiestagiair hieronder, en mail naar janna@welcometothevillage.nl als een van deze jobs jou op je lijf geschreven is.

ONLINE MARKETEER & CONTENT CREATOR
Vacature | Organisatie: Welcome to The Village | Functie: Online marketeer & content creator | Plaats: Leeuwarden | Omvang: gemiddeld 16 uur per week over het hele jaar met een piek tussen maart en juli | Sluitingsdatum: 31-12-2019

Welcome to The Village is een popcultuur-en kunstenfestival gerund door vrolijke activisten die geloven dat festivals meer zijn dan plekken voor hedonisme. Een tijdelijk dorp waarin bestaande structuren aan de kaak kunnen worden gesteld en hands-on kan worden gewerkt en geëxperimenteerd met nieuwe samenlevingsvormen, ideeën, en producten. Want als het werkt op een festival, waarom dan ook niet in de ‘echte’ wereld? Enerzijds programmeert Welcome to The Village een sterk muziek- en kunstprogramma om publiek te laten struikelen over de thema’s van deze tijd, anderzijds werken op het festival kunstenaars, koks, techneuten, studenten, nieuwkomers, ouderen en startups aan nieuwe, duurzame, modellen voor een inclusieve en technologisch duurzame samenleving.

Welcome to The Village zoekt per direct een online marketeer & content creator. In deze functie bedenk je online content voor Welcome to The Village 2020 en zorg je dat onze Facebook, Instagram, Twitter en website voorzien zijn van alles dat we graag willen delen met onze bezoekers en de rest van de wereld.

Dit ben jij:
Je insta’t, twittert en facebookt er op los
Je weet wat organisch bereik is, en bent niet vies om daar af en toe voor te betalen.
Je kunt creatief en foutloos schrijven
Je bent een held in het maken van toffe, creatieve en unieke content
Je bent op de hoogte van de laatste trends en virals (en nog beter; je maakt ze)
Je inspireert onze achterban en weet nieuwe fans te binden
Je houdt van muziek, kunst, innovatie, theater, (h)eerlijk eten en de wereld verbeteren

Nog wat eigenschappen die je echt moet hebben:
Positief, nauwkeurig, flexibel, leergierig, stressbestendig, betrouwbaar, verantwoordelijk, grappig, creatief, een doorzetter!

Dit heb jij:
Je volgt een relevante opleiding (HBO of hoger) of hebt die net afgerond
Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
Skills met Photoshop/Illustrator/After Effects/Premiere Pro en/of andere beeldbewerkingssoftware.

Dit bieden wij:
Werken in een interessant en divers team
Verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om te groeien binnen jouw functie
Een werkplek op ons kantoor in Leeuwarden
Je werkt mee aan het tofste festival van Nederland en omstreken (en ach waarom ook niet; dankzij jou wordt de wereld echt een stukje mooier!)
De lekkerste lunch van Leeuwarden en tal van nieuwe vrienden
Een vergoeding die in overleg tot stand komt

Hey ho, let’s go?
Als je interesse hebt kun je je cv en motivatiebrief sturen naar janna@welcometothevillage.nl

STAGIAIR PRODUCTIE

Stagevacature | Organisatie: Welcome to The Village | Functie: Productie | Plaats: Leeuwarden | Omvang: gemiddeld 32 uur per week | Periode: februari t/m juli 2020 |
Sluitingsdatum vacature: 31-12-2019 | Gesprekken: begin januari

Welcome to The Village zoekt iemand die ons kan helpen bij het organiseren van alle productionele zaken rondom het festival. Denk hierbij aan onderwerpen als reis & verblijf, vrijwilligers, planning en interne communicatie. Je zorgt er samen met een klein team voor dat alles soepel verloopt en iedereen goed geïnformeerd is.

Nog wat eigenschappen die je echt moet hebben:
Positief, nauwkeurig, flexibel, leergierig, stressbestendig, betrouwbaar, verantwoordelijk, grappig, creatief, een doorzetter!

Opleiding:
Je volgt een relevante opleiding (MBO of hoger) of hebt die net afgerond

Dit bieden wij:
Je werkt in een interessant en divers team
Verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om te groeien binnen jouw functie
Een werkplek op ons kantoor in Leeuwarden
Je werkt mee aan het tofste festival van Nederland en omstreken (en ach waarom ook niet; dankzij jou wordt de wereld echt een stukje mooier!)
Een vergoeding die in overleg tot stand komt
Je werkt gemiddeld 32 uur per week, je begint met 2 à 3 dagen in de week en breidt dit uit naarmate het festival dichterbij komt.

Leuk?
Leuk! Als je interesse hebt kun je je cv en motivatiebrief sturen naar janna@welcometothevillage.nl

Nieuws

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]

Maar: Welcome to The Village zet door!