Welcome to The Village verplaatst naar 2021

Lieve Villagers,

Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat Welcome to The Village deze zomer vanwege het coronavirus niet kan doorgaan. De overheid heeft gisteren besloten alle evenementen tot 1 september te verbieden om een verdere uitbraak van het virus en de druk op de ziekenhuizen tegen te gaan.

De gezondheid van jullie; onze bezoekers, vrijwilligers, artiesten en alle andere medewerkers is natuurlijk belangrijker dan het vieren van een mooi festival. Een verplaatsing van het hele festival naar 2021 is daarom, hoe jammer we het ook vinden, de enige juiste keuze op dit moment.

Deze beslissing van het kabinet raakt niet alleen ons. Door het hele land zijn festivals en evenementen afgezegd, hebben podia de deuren moeten sluiten. Veel freelancers, artiesten en anderen die werken in de kunsten en evenementenindustrie zien hun inkomsten opdrogen. Partners waarmee we al jaren het festival bouwen, moeten nu ineens mensen ontslaan, of zelf bijstand aanvragen. Het is een droefbittere pil.

We denken natuurlijk aan jullie, ons vrolijke en enthousiaste publiek die we dit jaar niet mogen ontmoeten in de Groene Ster. Maar ook aan de ouderen en vele anderen in de dagbesteding, die zoveel moois voor ons festival maken en nu alleen zijn. Onze gedachten gaan uit naar jullie allemaal en we duimen dat er gauw betere tijden aanbreken.

Kaartjes
Heb je al een kaartje gekocht voor Welcome to The Village 2020? Dan zijn drie manieren om met je kaartje om te gaan. Alle kaartkopers krijgen zo snel als mogelijk een mail van ons met daarin onderstaande opties, en een beschrijving van hoe ze precies in hun werk gaan.

  • Je steunt ons enorm en doneert je kaartje aan het festival, daarmee zijn we superblij, dat betekent namelijk dat je ons helpt om een fantastisch WTTV 2021 te organiseren!
  • Je schuift je kaartje door naar 2021, je krijgt dan volgend jaar op 16 t/m 18 juli toegang tot het festivalterrein met hetzelfde kaartje.
  • Je krijgt het aankoopbedrag van je ticket geretourneerd.

Alle kaartkopers krijgen zo snel als mogelijk een mail van ons, we willen je dan ook vragen die mail af te wachten en ons niet te berichten. Dank alvast voor jullie geduld.

Steun Welcome to The Village
Heb je nog geen kaartje gekocht, maar wil je Welcome to The Village wel graag steunen door (eenmalig) een donatie te doen? Dat kan! En met jouw donatie zorg je voor een belangrijke basis voor de toekomst van Welcome to The Village. Zo kunnen we een fantastische editie in 2021 op poten zetten, dankzij jouw bijdrage. We zijn je hier oneindig dankbaar voor!

Je kunt doneren door op onderstaande link te klikken. Het donatiebedrag bepaal je zelf.

Doneer <3

 

We missen jullie allemaal, en hebben ontzettende heimwee naar de Groene Ster. Maar we hebben nu ook nog veel meer zin in volgend jaar! Omcirkel 16, 17 en 18 juli 2021 in je agenda, nog 450 nachtjes slapen en dan wonen we allemaal weer even in het mooiste festivaldorp ter wereld!

Blijf gezond, wees lief voor elkaar!

Team Welcome to The Village.

Heb je nog vragen? Check de FAQ, of stuur een mailtje naar info@welcometothevillage.nl.

 

 

Nieuws

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]

Maar: Welcome to The Village zet door!