Welcome to The Village 2020 beleef je thuis!

Genieten van een koude Grutte Pier en een Sterke Jerke terwijl je luistert naar De Staat, King Ayisoba, Wende en andere festivalhelden: je hoeft er niet eens je huis voor uit. WTTV20 beleef je namelijk gewoon in je woonkamer of in je achtertuin!

Village FM
Geen driedaags festival in de Groene Ster, maar wel vrolijke festivalsferen in je eigen huis: op zaterdag 18 juli lanceren we Village FM. Een hele dag maken we live radio met mooie verhalen en natuurlijk heel veel muziek van over de hele wereld – van obscure indie tot vrolijke pop, van de hardste hiphop tot cumbia, Kaukasusknallers en Afrikaanse dansmuziek. ‘Radio als medium verbindt al eeuwen, het heeft iets magisch, radio spreekt tot de verbeelding’ aldus Sjoerd Bootsma, artistiek leider Welcome to The Village.

De uitzending staat in het teken van onze helden; zij die voorop lopen en inspireren om beter te doen, om anders te kijken en om de wereld mooier te maken. Die helden komen uit allerlei hoeken en windstreken; van de festivalvrijwilligers en bezoekers tot Joost van Bellen en Beppe Feenstra die al jaren prachtige dingen maakt voor de aankleding van het festivalterrein. ‘Net als Welcome to The Village, maken we ook Village FM samen, met duizend paar handen, en in dit geval ook duizend stemmen.’

Een complete festivalbeleving
Om het festivalgevoel compleet te maken combineren we Village FM met een goed gevulde picknickbox. Daarin vind je de lekkerste producten die je normaal gesproken op het festivalterrein tegenkomt. We verzamelen hapjes, drankjes, plantjes, biertjes, festivalmerchandise én leuke verrassingen in drie verschillende dozen.

De picknickdozen, Grauwe Kat, Ravenswoud en Bontebok, bevatten daarnaast leuke verrassingen en in sommige gevallen tickets voor de editie van 2021. De opbrengst van de picknickdozen, die voor twee personen zijn samengesteld, gaat naar de lokale ondernemers, om ze te steunen in deze tijden van pandemie. De dozen zijn te bestellen via onze gloednieuwe shop.

Welcome to The Village 2020 beleef je dus gewoon thuis op zaterdag 18 juli, nippend aan een Grutte Pier en luisterend naar Village FM! Hou onze site en socials in de gaten voor updates.

Nieuws

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]

Maar: Welcome to The Village zet door!