Welcome to The Office!

Op ons kantoor aan de Zwettestraat in Leeuwarden zijn onlangs een aantal kantoorruimtes vrijgekomen en we zijn op zoek naar leuke, gezellige mensen die ze komen opvullen!

Op ons kantoor is het dorpsgevoel in grote mate aanwezig; zo lunchen we vaak samen – we maken iedere eerste maandag van de maand zelfs een speciale Pannenkoekslunch – is er regelmatig een borrel en gaan we er zo nu en dan gezellig samen op uit. Met mooi weer kan er buiten gewerkt worden en wordt er zo nu en dan gezwommen in het kanaal achter het kantoor.

Beschikbare ruimtes:
Ruimte 1: ca. 15m2 met deur die op slot kan en grote ramen.
Ruimte 2: ca. 30m2 met deur die op slot kan en grote ramen.
Beide ruimtes zijn voor minimaal 3 maanden te huur, daarna maandelijks opzegbaar.

Faciliteiten:
Meerdere toiletten
Douche
Kantine met comfortabele bank, grote eettafel, keuken met toebehoren
Parkeerplekken ruim aanwezig
Alle gemeenschappelijke ruimtes worden 1x per week schoongemaakt.

Geïnteresseerd? Mail voor meer informatie naar janna@welcometothevillage.nl

Verhuur Flexplekken
Ook zijn er een aantal flexplekken beschikbaar in ons kantoor, afhankelijk van de periode hoeveel. Kom je gezellig met je laptop bij ons zitten werken?

Mail voor meer informatie naar janna@welcometothevillage.nl

Verhuur Opslag
Achter ons kantoor bevindt zich een grote loods waar ook ruimte voor opslag te huur is. Diverse afmetingen en periodes zijn beschikbaar.

Verhuur Locatievormgeving
Een groot gedeelte van ons festivalterrein staat in opslag in onze loods, verschillende onderdelen hiervan kunnen gehuurd worden voor (zakelijke) evenementen en feestjes. Denk hierbij aan barren, rietmatten, schapenhekjes, plantenbakken en vlaggetjes.

Wil je meer weten over opslag in de loods of de verhuur van onze locatievormgeving?
Mail naar ben@benofalltrades.nl

(klik op de foto’s om ze te vergroten)

Nieuws

Ben jij die creatieve geest die met hamer en spijkers, boormachine, touw en kwast de Groene Ster omtovert tot het festivalterrein waarvan je altijd al hebt gedroomd?

Wat in 2012 begon als een idee om Leeuwarden een meerdaags festival te geven, groeide onder zijn artistieke leiding uit tot een vaste waarde in het Nederlandse festivallandschap. Na acht edities neemt Sjoerd Bootsma afscheid als artistiek directeur van Welcome to The Village. Hij draagt het stokje over aan Eva van Netten.