Welcome to The Office!

Op ons kantoor aan de Zwettestraat in Leeuwarden zijn onlangs een aantal kantoorruimtes vrijgekomen en we zijn op zoek naar leuke, gezellige mensen die ze komen opvullen!

Op ons kantoor is het dorpsgevoel in grote mate aanwezig; zo lunchen we vaak samen – we maken iedere eerste maandag van de maand zelfs een speciale Pannenkoekslunch – is er regelmatig een borrel en gaan we er zo nu en dan gezellig samen op uit. Met mooi weer kan er buiten gewerkt worden en wordt er zo nu en dan gezwommen in het kanaal achter het kantoor.

Beschikbare ruimtes:
Ruimte 1: ca. 15m2 met deur die op slot kan en grote ramen.
Ruimte 2: ca. 30m2 met deur die op slot kan en grote ramen.
Beide ruimtes zijn voor minimaal 3 maanden te huur, daarna maandelijks opzegbaar.

Faciliteiten:
Meerdere toiletten
Douche
Kantine met comfortabele bank, grote eettafel, keuken met toebehoren
Parkeerplekken ruim aanwezig
Alle gemeenschappelijke ruimtes worden 1x per week schoongemaakt.

Geïnteresseerd? Mail voor meer informatie naar janna@welcometothevillage.nl

Verhuur Flexplekken
Ook zijn er een aantal flexplekken beschikbaar in ons kantoor, afhankelijk van de periode hoeveel. Kom je gezellig met je laptop bij ons zitten werken?

Mail voor meer informatie naar janna@welcometothevillage.nl

Verhuur Opslag
Achter ons kantoor bevindt zich een grote loods waar ook ruimte voor opslag te huur is. Diverse afmetingen en periodes zijn beschikbaar.

Verhuur Locatievormgeving
Een groot gedeelte van ons festivalterrein staat in opslag in onze loods, verschillende onderdelen hiervan kunnen gehuurd worden voor (zakelijke) evenementen en feestjes. Denk hierbij aan barren, rietmatten, schapenhekjes, plantenbakken en vlaggetjes.

Wil je meer weten over opslag in de loods of de verhuur van onze locatievormgeving?
Mail naar ben@benofalltrades.nl

(klik op de foto’s om ze te vergroten)

Nieuws

Heb jij altijd al willen leren waarom Bontebok precies op die plek staat, hoeveel rijplaten er nu precies op en rond het festivalterrein liggen en hoe je een technische tekening maakt? Of wil je juist graag weten hoeveel crew en vrijwilligers op Welcome to The Village werken, helpen roosters maken en ervoor te zorgen dat […]

Ben je naarstig op zoek naar een Sinterklaascadeautje, of heb je geen idee wat je onder de kerstboom moet leggen dit jaar? Welcome to The Webshop!