Welcome to 3FM!

In tijden van nood leert men vrienden kennen, en onze vrienden van 3FM hebben ons uitgenodigd in hun studio! 🎧 🎶 💫

Komende zaterdag, 17 juli, staat 3FM van 20.00u tot middernacht in het teken van Welcome to The Village, met liveoptredens van acts die op ons festival zouden staan, en een 3FM livebox die is omgetoverd tot festivalterrein met de vlaggetjes die gemaakt zijn door onze oma’s en opa’s, en delen van de nieuwe festivalpoort en de nieuwe backdrop.

Anekdotes, herinneringen en mooie verhalen over Welcome to The Village , van vrijwilligers, crew en bezoekers (jullie dus!) vormen de rode draad in de uitzending. Dus neem jouw mooiste herinnering aan het festival op en app hem naar 06-82490708! Houd het kort en krachtig, en begin jouw verhaal met je naam, leeftijd en woonplaats. We zijn heel benieuwd, en wie weet hoor je dan jouw verhaal terug live op de radio!

Dus tune in, Vera on Track en Club Cleven, zaterdag om 20:00 op 3FM 📻

Nieuws

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]

Maar: Welcome to The Village zet door!