Welcome to 3FM!

In tijden van nood leert men vrienden kennen, en onze vrienden van 3FM hebben ons uitgenodigd in hun studio! 🎧 🎶 💫

Komende zaterdag, 17 juli, staat 3FM van 20.00u tot middernacht in het teken van Welcome to The Village, met liveoptredens van acts die op ons festival zouden staan, en een 3FM livebox die is omgetoverd tot festivalterrein met de vlaggetjes die gemaakt zijn door onze oma’s en opa’s, en delen van de nieuwe festivalpoort en de nieuwe backdrop.

Anekdotes, herinneringen en mooie verhalen over Welcome to The Village , van vrijwilligers, crew en bezoekers (jullie dus!) vormen de rode draad in de uitzending. Dus neem jouw mooiste herinnering aan het festival op en app hem naar 06-82490708! Houd het kort en krachtig, en begin jouw verhaal met je naam, leeftijd en woonplaats. We zijn heel benieuwd, en wie weet hoor je dan jouw verhaal terug live op de radio!

Dus tune in, Vera on Track en Club Cleven, zaterdag om 20:00 op 3FM 📻

Nieuws

Weet jij wie er bovenaan Pitchfork’s album of the year komt te staan, voordat het album überhaupt uit is? Heb jij een groot (internationaal) netwerk van boekers en agenten, ruim ervaring in de poppodium/festivalsector en een voorliefde voor genres en disciplines die niet voldoen aan binaire en homogene standaarden? Welcome to The Village zoekt een […]

We hadden een waanzinnig alternatief, we hoefden het alleen nog in te kleuren.