Lichtpuntje in de lockdown, kaartjes voor #WTTV22 zijn nu te koop!

Kaarten voor #WTTV22 zijn vanaf NU te koop, check de ticketpagina!

Op 15, 16 en 17 juli vieren we alweer onze tiende verjaardag! In samenwerking met de vrienden van Stadsschouwburg de Harmonie, Neushoorn, Speciaalbiercafé de Markies en duizend paar bijzondere handen toveren we het Mata Hariplein om tot festivalterrein. Het Mata Hariplein, is er een plek met een meer badass naam die bij ons past?

Natuurlijk hebben we de persconferentie van afgelopen zaterdag nog vers in ons geheugen, de omicronvariant is dreigend en om te zorgen dat de druk op de zorg en de IC’s niet nog hoger wordt gaan we weer in lockdown. Is dit dan wel het juiste moment om te beginnen met de kaartverkoop? Ja, vinden wij. Want hoewel we de maatregelen begrijpen en accepteren, zijn er ook een hoop mensen voor wie een nieuwe lockdown inslaat als een bom. Die het even niet meer zien zitten, voor wie de donkere dagen extra donkerder worden. We hopen, met een mooi uitzicht op een geweldig WTTV jubileum voor een lichtpuntje te kunnen zorgen, voor een stip op de horizon.

En verdorie zeg, het waren ons de jaren wel… In 2020 dachten we dat we na een jaartje Welcome to The Huiskamer/Achtertuin/Balkon/Slaapkamer in 2021 wel weer een echt festival konden organiseren. En dat was ook zo, ware het niet dat de vergunning 10 dagen voor ‘t festival werd geschorst. En toen we binnen twee dagen verhuisden naar de binnenstad gooiden de besmettingscijfers toch weer roet in het eten #jankenmetjansen.

Maar, we zijn en blijven vrolijke activisten, en die zijn altijd hoopvol. De editie van 2022 gaat dus ook gewoon door *fingerscrossed*. In de binnenstad dus, want de Groene Ster hebben we vaarwel gezegd. En dat heeft zo z’n voordelen, zo hoeven we niet om middernacht stil te zijn maar vieren we het feestje tot in de vroege uurtjes door. En dat is fijn, want paradijsvogels schrik je niet af met harde muziek en flitsende lichten, die schitteren dan juist het mooist!

Wat er allemaal aan programma komt vertellen we later. Je moet er maar op vertrouwen dat we een WTTV-jubileumwaardig programma neerzetten, vol vette performances, schurende kunst, duurzame innovaties, (h)eerlijk eten en drinken en de allertofste acts die iedereen kent of nog mag ontdekken. En vertrouwen kun je ons toch, we winnen zelfs Europese festivalprijzen met ons programma!

Kaartjes zijn vanaf vandaag (21 december) te koop via wttv.nl/tickets, en ze zijn beperkt verkrijgbaar. Wees er dus snel bij, want we trekken de verkoop in 1x door: als de First Few uitverkocht zijn gaan we over naar Early Birds, als die op zijn naar Regular, enzovoorts!

Nieuws

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]

Maar: Welcome to The Village zet door!