Village FM – Welcome to The Line-Up

Met trots kondigen we de DJ’s aan die op zaterdag 18 juli onze platen en verhalen aan elkaar knopen: Jurjen van den Bergh (NPO Radio 1), Tessa Mol (KINK), Olivier De Neve (NPO Radio 2) en Jorien Renkema (NPO 3FM)!

De hele dag hoor je tevens hand-picked-parels van onze favoriete muziekfreaks: Koen ter Heegde, Francis da Souza, Linde Schöne, Joost van Bellen, The Daily Indie, Nokturné, Arnold de Boer en King Ayisoba.

Daarnaast duiken we de diepte in met podcasts! In Queer op Klompen spreekt Vera Siemons met Joost van Bellen en Bas Kosters. Emma Lesuis en Arnold de Boer gaan in gesprek over diversiteit en in Geknakt Maar Niet Gebroken spreken Wilbert van de Kamp en Age Dijkstra over food op festivals.

In Het Grootste Dorpsfeest van Nederland gaat Liselot Jaspers Focks in gesprek met Sjoerd Bootsma en theatercollectief MOHA. Onze vrienden van Innofest komen tot slot met een toffe innovatiespecial.

Village FM luister je op zaterdag 18 juli via wttv.nl én via LEO Middelsé op 105.3 of 106.1 FM.

Nieuws

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]

Maar: Welcome to The Village zet door!