Village FM – Welcome to The Line-Up

Met trots kondigen we de DJ’s aan die op zaterdag 18 juli onze platen en verhalen aan elkaar knopen: Jurjen van den Bergh (NPO Radio 1), Tessa Mol (KINK), Olivier De Neve (NPO Radio 2) en Jorien Renkema (NPO 3FM)!

De hele dag hoor je tevens hand-picked-parels van onze favoriete muziekfreaks: Koen ter Heegde, Francis da Souza, Linde Schöne, Joost van Bellen, The Daily Indie, Nokturné, Arnold de Boer en King Ayisoba.

Daarnaast duiken we de diepte in met podcasts! In Queer op Klompen spreekt Vera Siemons met Joost van Bellen en Bas Kosters. Emma Lesuis en Arnold de Boer gaan in gesprek over diversiteit en in Geknakt Maar Niet Gebroken spreken Wilbert van de Kamp en Age Dijkstra over food op festivals.

In Het Grootste Dorpsfeest van Nederland gaat Liselot Jaspers Focks in gesprek met Sjoerd Bootsma en theatercollectief MOHA. Onze vrienden van Innofest komen tot slot met een toffe innovatiespecial.

Village FM luister je op zaterdag 18 juli via wttv.nl én via LEO Middelsé op 105.3 of 106.1 FM.

Nieuws

Maar: Welcome to The Village zet door!

Net als gisteren verplaatsen we het programma van Hemelum naar binnen, de dj’s van Stoned & Droned, Klup Kapsalon en Peen draaien het feest op Hemelum van 14.00u tot 23.00u flink aan!