Village FM – Welcome to The Line-Up

Met trots kondigen we de DJ’s aan die op zaterdag 18 juli onze platen en verhalen aan elkaar knopen: Jurjen van den Bergh (NPO Radio 1), Tessa Mol (KINK), Olivier De Neve (NPO Radio 2) en Jorien Renkema (NPO 3FM)!

De hele dag hoor je tevens hand-picked-parels van onze favoriete muziekfreaks: Koen ter Heegde, Francis da Souza, Linde Schöne, Joost van Bellen, The Daily Indie, Nokturné, Arnold de Boer en King Ayisoba.

Daarnaast duiken we de diepte in met podcasts! In Queer op Klompen spreekt Vera Siemons met Joost van Bellen en Bas Kosters. Emma Lesuis en Arnold de Boer gaan in gesprek over diversiteit en in Geknakt Maar Niet Gebroken spreken Wilbert van de Kamp en Age Dijkstra over food op festivals.

In Het Grootste Dorpsfeest van Nederland gaat Liselot Jaspers Focks in gesprek met Sjoerd Bootsma en theatercollectief MOHA. Onze vrienden van Innofest komen tot slot met een toffe innovatiespecial.

Village FM luister je op zaterdag 18 juli via wttv.nl én via LEO Middelsé op 105.3 of 106.1 FM.

Nieuws

Ben jij die creatieve geest die met hamer en spijkers, boormachine, touw en kwast de Groene Ster omtovert tot het festivalterrein waarvan je altijd al hebt gedroomd?

Wat in 2012 begon als een idee om Leeuwarden een meerdaags festival te geven, groeide onder zijn artistieke leiding uit tot een vaste waarde in het Nederlandse festivallandschap. Na acht edities neemt Sjoerd Bootsma afscheid als artistiek directeur van Welcome to The Village. Hij draagt het stokje over aan Eva van Netten.