Update over het zaterdagavondprogramma

Deze zag je vast al aankomen, maar ook op zaterdagnacht moeten we wat aanpassingen doen in het programma. Zelfde verhaal als gisteren, dus daar kunnen we lekker kort over zijn. Je leest het hieronder:

Het allereerste mooiste nieuws van de dag: de Super Secret Boomhut Disco Rave onder leiding van de enige echte DJ Ingo the Gringo is toegevoegd aan de lineup van vandaag. Om 21.15u dus als een gek naar Kleine Geest voor deze bijzijn-is-meemaken-ervaring- deluxe-supreme.

En dan zijn dit de wijzigingen in de nachtprogrammering van vanavond. Die zijn allemaal doorgevoerd in TimeSquare, die download je dan hier.

Bontebok
Weval speelt langer, want tot 01.00u. LEKKER.

Grootegast
Hier hebben we de grootste aanpassing moeten doen, want Vera En Haar Mannen kan niet doorgaan. Superkut. Na Warhaus is de Grootegast dus stil.

Blessum 
DJ Franscesco & DJ Sebcat gaan gewoon draaien en daar krijg je een koptelefoon bij. Om te lenen, dat wel, maar bereid je vooral op lekker gaan in een silent discomodus.

Grauwe Kat
De Performance Bar was gisteren al helemaal fantastisch en dat feest doen we vanavond keihard (oeh…) gewoon over. Want: ‘Als we geen herrie mogen maken, dan gaan we maar naakt’.

Dan gaan we ook vanavond voor de spontane feestjes met onze muziekman Peter Reen, die ook vanavond met z’n rijdende Acht het terrein onveilig maakt. Gegarandeerd hitgevoelig en dansen! En wie weet een Nederlandstalige knaller? We zeggen niets.

Ook voor vanavond geldt: jullie zijn het festival, dus doe je stinkende best. ZWEET ZWETER ZWEETST je de moeder en hou ‘m heel lieve mensen.

Foto: Jorah Terwisscha van Scheltinga

Nieuws

We zijn los! 

‘Bianca heeft de rust bewaard in woelige tijden. Ze begeeft zich als directeur tussen de vrijwillige medewerkers. Ze heeft de club bij elkaar gehouden en mede door haar standvastigheid organiseren we ook in 2019 Welcome to The Village in de Groene Ster. ‘