Update over het nachtprogramma

Korte versie: TOT 01.00 UUR GAAN ALLE ACTS OP NORMALE TIJD EN VOLUME DOOR EN DAARNA ZIJN ER WAT AANPASSINGEN

Lange versie: Wat was het gisteravond mooi! En wat een feest. En hoe groot was de domper. We waren er letterlijk stil van. Na een dag lang constructief overleggen met gemeente, experts en advocaat hebben we voor vanavond helaas een aangepast nachtprogramma.

Tot 01.00 uur is het volle bak feest, maar er zijn wat aanpassingen daarna, want de laatste twee uren moeten we minder luid draaien. Ook de test die we vanmiddag hebben gedraaid heeft er niet toe geleid dat we kunnen garanderen binnen de vergunde normen te blijven.

Het Vrijdagnachtprogramma is als volgt:

Bontebok
Tot 01.00u Jungle By Night. Dat is langer! HEUJ!

Blessum
DJ Ed Rock begint direct na Mykki Blanco in Blessum en draait zo lang het gezellig is, maximaal tot 03.00u. Vanaf 01.00u minder luid.

Grootegast
Na Shame geen progamma. It’s a Shame. =]

Grauwe Kat
Performance Bar gaat door tot 03.00u.

Lumen
Lumen, links op het eiland bij DORP, wordt AWESOME met hartslag en vuur gaat gewoon door op heel lekkere mobiele koptelefoons.

Zaterdag
Het aangepaste nachtprogramma van zaterdag maken we morgen bekend.

Wat jullie voor ons kunnen doen is er een MAXIMAAL AWESOME SUUUUPERRFEESTJE VAN MAKEN. Gas op jullie feestnummers tot 01.00u!

Willen we nog één ding zeggen: we hebben de laatste uren zoveel fantastische reacties gehad van jullie dat we er bijna verlegen van worden. Wij zijn gezegend met het allerbeste publiek van de wereld. Zonder jullie geen Welcome to The Village.

Nieuws

We zijn los! 

‘Bianca heeft de rust bewaard in woelige tijden. Ze begeeft zich als directeur tussen de vrijwillige medewerkers. Ze heeft de club bij elkaar gehouden en mede door haar standvastigheid organiseren we ook in 2019 Welcome to The Village in de Groene Ster. ‘