The Homesick bevestigd voor WTTV18

Kersverse bevestiging vanaf SXSW: The Homesick!

De Dokkumer zweetdruppels vlogen net over de Texaanse planken: The Homesick schopte behoorlijk kont op South by Southwest. Het Dokkumse drietal speelde op het grootste showcasefestival ter wereld, nadat ze vorig jaar met Youth Hunt een belachelijk sterke debuutplaat uitbrachten. Het album staat vol puntige noiserock en catchy gitaarloopjes, de teksten verwijzen vaak naar thuishaven Dokkum, waar  verveling leidt tot een bron van eigenzinnige creativiteit. En hoe: het succes van Youth Hunt bracht The Homesick al door heel Europa, waar ze van Engeland tot Estland op steeds meer fans konden rekenen. Verwacht een razende mix van shoegaze, postpunk, noise en een vleugje Bonifatius, gespeeld op het scherpst van de snede.

Met The Homesick is ons programma opnieuw een stuk mooier geworden. Vorige week kondigden we oa Johan, Joan en Tune-Yards aan, daar lees je hier alles over. Ziehier het hele programma tot nu toe en klik hier voor tickets.

Nieuws

We zijn los! 

‘Bianca heeft de rust bewaard in woelige tijden. Ze begeeft zich als directeur tussen de vrijwillige medewerkers. Ze heeft de club bij elkaar gehouden en mede door haar standvastigheid organiseren we ook in 2019 Welcome to The Village in de Groene Ster. ‘