Shake your flesh – dans mee in Doris Uhlich’ naked rave!

Every Body Welcome

Dans met Doris Uhlich in het grensverleggende Seismic Dancer (site specific version). In deze performance danst ze een solo in Grauwe Kat, waarin de danseres haar eigen lichaam tentoon stelt. Letterlijk. Wat volgt is een naked rave, waar lokale lichamen Doris vergezellen in een viering van het vlees. En daar kan jij aan meedoen! 

We zoeken mensen van alle leeftijden, in alle soorten en maten. Ervaring is absoluut geen vereiste. Je krijgt drie (gratis) workshops voorafgaand aan de presentatie van Seismic Dancer op het festival. De workshop is gebaseerd op Uhlich’ filosofie van het vlees en haar onderzoek naar naaktheid, de archeologie van energieën in het lichaam en de zoektocht naar het plezier van ‘moving flesh’. De performance vindt plaats op de vrijdagavond van Welcome to The Village.

Workshops:

  • 15, 16, 17 en 18 juli
  • 18.00 tot 21.30 uur
  • locatie TBA (maar wel ergens in Leeuwarden)

Meedoen? Tof! Vul DIT FORMULIER in en wie weet zien we jou terug als artiest op #WTTV19

Zie je het formulier niet? Gebruik dan deze link.

Over de makers
De gerenommeerde Doris Uhlich (Oostenrijk) stond op belangrijke dansfestivals als ImpulsTanz en SPRING. In de afgelopen jaren won ze meerdere prijzen en verbaasde ze publiek over de hele wereld met haar krachtige lichamelijke voorstellingen. In 2017 won ze de Weense NESTROY Award in de categorie bijzonder voor ‘inclusie op ooghoogte’ en op het Donaufestival deed ze al eerder een grootschalig project met amateurdansers. Tijdens de residentie in Leeuwarden en de presentatie op het festival wordt ze vergezeld door techno DJ Boris Kopeinig.Na Welcome to The Village reist ze door om haar werk te presenteren op de Bienale in Venetië.

Nieuws

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]

Maar: Welcome to The Village zet door!