Ivo Dimchev zegt #WTTV18 af vanwege familie-omstandigheden

Ivo Dimchev cancelt, Chagall en ARIAH LESTER vervangen.

Zeer verdrietig nieuws: Ivo Dimchev moet zijn optredens op Welcome to The Village afzeggen.

Het gaat slecht met zijn vader. Zo slecht, dat Ivo achter moet blijven om voor hem te zorgen. We wensen hem, zijn vader en zijn familie heel veel beterschap. Ivo zou dit weekend te zien zijn op ons festival met zijn voorstelling I-Cure en met een live solo-optreden. Voor beide spots hebben we gelukkig een vervanger gevonden: we zijn erg blij om Chagall en Ariah Lester op Welcome to The Village te verwelkomen. Lees hieronder meer:

Chagall
Chagall is producer, songwriter, zangeres en performer: al haar talenten komen samen in die liveshow, waar ze techniek en kunst moeiteloos met elkaar verweeft. De geboren Amsterdamse werkt vanuit Londen als één van de eerste artiesten met de handschoenen van Mi.MU Gloves. Daarmee bestuurt ze haar muziek en visuals live letterlijk met haar handen. Hiermee worden haar zware bassen en synth sounds nog meer onderdeel van haar fantastische live performance. Het bracht haar al naar SXSW, Amsterdam Dance Event, Latitude, STRP, Green Man, TEDx en zo. veel. meer. Daarnaast is ze één van de vijf UK ambassadeurs van het Keychange-programma, dat strijdt voor vrouwelijk talent op podia en festivals.

 

 

ARIAH LESTER
ARIAH LESTER (Lester Arias) begon als danser en choreograaf, maar komt bij ons zijn nieuwe muzikale voorstelling spelen. Zijn optredens zitten vol emotie, zijn stem is niet te plaatsen bij een sexe, niet mannelijk, niet vrouwelijk. Of juist allebei wel. Verwacht in Blessum een mix tussen een souldiva, een Latin rapper en een operazanger: bitterzoet, intens en vol emotie. En lekker veel synthesizers en elektronica.

Lester komt uit wat de gevaarlijkste stad ter wereld wordt genoemd, Caracas, Venezuela, en is gemigreerd naar Amsterdam. In zijn werk onderzoekt hij hoe het is om niet te kunnen aarden, vaak met dislocaties en migraties als thema. Arias won in zijn jonge carrière al een paar mooie aanmoedigingsprijzen, waaronder de Operadagen Award 2018.

Nieuws

We zijn los! 

‘Bianca heeft de rust bewaard in woelige tijden. Ze begeeft zich als directeur tussen de vrijwillige medewerkers. Ze heeft de club bij elkaar gehouden en mede door haar standvastigheid organiseren we ook in 2019 Welcome to The Village in de Groene Ster. ‘