Gezocht: vijf performers voor een parallelle wereld

Sculptures, visiting is een drie dagen durende performance van kunstenaar Caz Egelie. Onze vrienden van stichting VHDG vroegen hem om tijdens Welcome to The Village zijn grootste performance tot nu toe neer te zetten. En daar kan jij aan meedoen!

Wij zoeken vijf gedreven performers:

  • Ervaring met dans of theater is niet noodzakelijk. Het is wel belangrijk dat je comfortabel bent met bewegen en optreden
  • Je kunt je verplaatsen in een karakter en het personage eigen maken
  • Je durft te zingen voor publiek
  • Je bent bereid te reizen naar Utrecht (daar zijn de repetities)
  • Je bent beschikbaar voor repetities

Auditie
Auditie is op dinsdag 23 april tussen 12.00 en 16.00 uur bij Stichting VHDG in Leeuwarden. Aanmelden? Tof! Stuur je motivatie met een CV en eventueel (bewegend) beeldmateriaal naar: contact@voorheendegemeente.nl

Over de performance
In Sculptures, visiting verkennen dertien performers het festivalterrein aan de hand van een take-over als karakters uit een parallelle wereld. Een grote replica van de sculptuur Ein Hod van beeldhouwer Franz West staat centraal in de performance. Daaromheen ontvouwt zich een abstract verhaal door middel van dans, beweging, zang en kostuums.

De generale repetities vinden plaats in Leeuwarden, in de week voor het festival. Per dag duurt de performance ongeveer anderhalf uur, tijdens het festival wordt er goed voor je gezorgd.

Nieuws

Je kan dit jaar natúúrlijk weer rollend je tent in op onze eigen camping, vlak naast het festivalterrein. Maar er is meer. Veel meer.

Bianca, we will always love you