Gezocht: Burgemeesters!

Meld je aan als vrijwilliger voor #WTTV21

Helaas moeten we Welcome to The Village 2020 vanwege de maatregelen rondom het coronavirus verplaatsen naar 2021. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, maar de gezondheid van onze bezoekers, crew, optredende artiesten en alle betrokkenen bij het festival is natuurlijk belangrijker dan een mooi festival vieren.

We keken er ontzettend naar uit om samen weer het mooiste festivaldorp op te bouwen in de Groene Ster, maar hebben nu nóg meer zin om er in 2021 de mooiste editie ooit te gaan maken, samen met jullie, onze burgemeesters!
En omdat we er zoveel zin in hebben, kun je gewoon nu alvast inschrijven als vrijwilliger voor Welcome to The Village 2021, op 16, 17 en 18 juli, in de Groene Ster!

Klik op onderstaande link en vul het aanmeldformulier in.

Meld je nu aan

Heb je vragen over je aanmelding? Schroom niet om een mailtje te sturen naar vrijwilligers@welcometothevillage.nl. En heb je nog een buurvrouw, opa, vriend(in) of collega die dit niet missen mag? Gezellig! Nodig ze vooral uit om te komen vrijwilligen op #WTTV21!

 

Foto door Niels Knelis Meijer

Nieuws

Ben jij die creatieve geest die met hamer en spijkers, boormachine, touw en kwast de Groene Ster omtovert tot het festivalterrein waarvan je altijd al hebt gedroomd?

Wat in 2012 begon als een idee om Leeuwarden een meerdaags festival te geven, groeide onder zijn artistieke leiding uit tot een vaste waarde in het Nederlandse festivallandschap. Na acht edities neemt Sjoerd Bootsma afscheid als artistiek directeur van Welcome to The Village. Hij draagt het stokje over aan Eva van Netten.