Gezocht: Burgemeesters!

Meld je aan als vrijwilliger voor #WTTV21

Helaas moeten we Welcome to The Village 2020 vanwege de maatregelen rondom het coronavirus verplaatsen naar 2021. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, maar de gezondheid van onze bezoekers, crew, optredende artiesten en alle betrokkenen bij het festival is natuurlijk belangrijker dan een mooi festival vieren.

We keken er ontzettend naar uit om samen weer het mooiste festivaldorp op te bouwen in de Groene Ster, maar hebben nu nóg meer zin om er in 2021 de mooiste editie ooit te gaan maken, samen met jullie, onze burgemeesters!
En omdat we er zoveel zin in hebben, kun je gewoon nu alvast inschrijven als vrijwilliger voor Welcome to The Village 2021, op 16, 17 en 18 juli, in de Groene Ster!

Klik op onderstaande link en vul het aanmeldformulier in.

Meld je nu aan

Heb je vragen over je aanmelding? Schroom niet om een mailtje te sturen naar vrijwilligers@welcometothevillage.nl. En heb je nog een buurvrouw, opa, vriend(in) of collega die dit niet missen mag? Gezellig! Nodig ze vooral uit om te komen vrijwilligen op #WTTV21!

 

Foto door Niels Knelis Meijer

Nieuws

Maar: Welcome to The Village zet door!

Net als gisteren verplaatsen we het programma van Hemelum naar binnen, de dj’s van Stoned & Droned, Klup Kapsalon en Peen draaien het feest op Hemelum van 14.00u tot 23.00u flink aan!