Geen Thomas Azier op #WTTV18

Lieve bezoeker, we hebben slecht nieuws vandaag. Thomas Azier moet zijn optreden op Welcome to The Village 2018 helaas afzeggen. Zoals je in zijn verklaring kunt lezen, doet het hem net zoveel pijn als ons:

“Een van mijn mooiste herinneringen van de eerste HYLAS-tour, en ik zal dit nooit vergeten, was in Leeuwarden bij Welcome to The Village festival. Het schemerde buiten, maar in de tent was het donker en het broeide. Ik had het gevoel dat ik thuis kwam na een lange tijd en voelde mij overweldigd door de energie van de mensen. Alles voelde goed die avond.

Vooral ook omdat ik in Friesland ben opgegroeid en ik ontzettend veel zin had om het festival opnieuw te beleven vind ik het heel erg dat ik de komende show op WTTV-festival moet afzeggen. Ik zit op het moment in een hele radicale nieuwe album fase en daar hoort ook een nieuwe show bij. Ik wil alleen het beste laten zien, zoals ik daar ook met ROUGE naar heb gestreefd, en daar heb ik nog wat tijd voor nodig. Ik hoop daarom ook zeer dat ik snel mag terug komen met mijn nieuwe show. Ik wens jullie allemaal een fantastische zomer toe en ik zou jullie heel graag volgend jaar zien bij WTTV. Maak er het beste van dit jaar!”

 

We wensen Thomas heel veel succes met de voorbereidingen van zijn nieuwe plaat, houden nog steeds zielsveel van hem en zien hem graag volgend jaar terug op Welcome to The Village. We gaan op zoek naar een goede vervanger en hebben later deze week beter nieuws voor je, stay tuned.

Nieuws

We zijn los! 

‘Bianca heeft de rust bewaard in woelige tijden. Ze begeeft zich als directeur tussen de vrijwillige medewerkers. Ze heeft de club bij elkaar gehouden en mede door haar standvastigheid organiseren we ook in 2019 Welcome to The Village in de Groene Ster. ‘