Geen festivals op de Groene Ster in 2023

Maar: Welcome to The Village zet door!

We gaan vol voor een festival in 2023 en zijn bezig met een andere festivallocatie, buiten de gemeente Leeuwarden.
Maar, voor nu, even wat context:
In oktober bracht de Leeuwarder Courant het nieuws dat wij een vergunning hadden aangevraagd om WTTV23 te organiseren in de Groene Ster. De stadseditie van 2022 was heel tof, maar geen duurzame oplossing voor de komende jaren. In overleg met de gemeente over een alternatieve locatie werd aangegeven dat er behalve de Groene Ster geen geschikte plek in de gemeente is.
Lees meer over dit nieuws via dit artikel.

We vinden het geen verantwoorde keuze om WTTV weer op de Groene Ster te organiseren zolang er geen bestemmingsplan ligt. Promised Land en Psy-Fi denken er ook zo over, en daarom vinden er geen festivals plaats in de Groene Ster volgend jaar. Waar wel, dat hoor je hopelijk snel! We kijken naar alternatieve locaties buiten de gemeente Leeuwarden, want helaas is daar op dit moment geen geschikte plek om in 2023 een festival te organiseren. 
Snel meer nieuws dus, maar één ding is zeker: wij gaan iets tofs maken, samen met jullie.
Dat hebben we de afgelopen jaren gedaan en dat doen we de komende jaren ook!

Nieuws

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]

Net als gisteren verplaatsen we het programma van Hemelum naar binnen, de dj’s van Stoned & Droned, Klup Kapsalon en Peen draaien het feest op Hemelum van 14.00u tot 23.00u flink aan!