‘First Few’ tickets NU te koop!

De kaartverkoop voor #WTTV20 is NU begonnen!

En nog beter nieuws: we hebben dit jaar een extra, exclusieve batch toegevoegd, de ‘First Few’, voor de snelste beslissers. Superbeperkte oplage, een tientje goedkoper dan de Earliest Birds vorig jaar. Wees er dus snel bij!

Prijzen + ‘Young’ ticket.
De ‘First Few’ ticket geeft je het hele weekend toegang tot het festivalterrein. Van 17 tot en met 19 juli dus, want we beginnen dit jaar in plaats van op donderdag, op vrijdag. Door een dag minder festival kunnen we meer focus aanbrengen en een nóg beter programma maken en aanbieden, voor ieder wat wils, met bekende en (nog) minder bekende namen!

De ‘First Few’ tickets kosten 72,- , dus een tientje minder dan de Earliest Birds van vorig jaar. Wil je er een campingplek bij? Dan kost je ticket 92,-. Villagers tussen de 6-14 jaar zijn er ook dit jaar weer voor een prikkie bij, zij mogen voor 15,- het hele weekend komen festivallen. Voor de groep tussen de 15 en 21 hebben we een nieuwe ticket toegevoegd: voor 52,- koop je een ‘Young First Few’ ticket. Via deze link vind je je festivaltickets, je campingticket kun je aan je bestelling toevoegen in een volgend scherm.

Als de First Few zijn uitverkocht gaan we meteen door met de Early Birds. Wees dus geen dief van je eigen portemonnee, en haal je tickets voor WTTV!

Haal je tickets hier!

Karmapunten.
Klimaatneutraal festivallen – that’s the dream. Een betere wereld begint op WTTV, en daar kan jij aan bijdragen. Door bijvoorbeeld een euro te doneren per dag dat je ons festival bezoekt, werken wij sneller aan onze circulaire ambitie voor 2022! Je mag zoveel doneren als je wilt. Zo realiseren we een duurzamer stroomplan en kunnen we investeren in circulaire afvalverwerking.

Nieuws

Hoe kan je de dagen tussen kerst en oud en nieuw nou beter besteden dan door op te ruimen? Op 27 en 28 december is ons kantoor op de Zwettestraat 30A van 11.00 tot 17.00 een inzamelpunt voor oude spullen. De opbrengst zal gaan naar dak- en thuislozen, mensen die in het COA verblijven, en […]

Kaarten voor #WTTV22 zijn vanaf NU te koop, check de ticketpagina!