‘First Few’ tickets NU te koop!

De kaartverkoop voor #WTTV20 is NU begonnen!

En nog beter nieuws: we hebben dit jaar een extra, exclusieve batch toegevoegd, de ‘First Few’, voor de snelste beslissers. Superbeperkte oplage, een tientje goedkoper dan de Earliest Birds vorig jaar. Wees er dus snel bij!

Prijzen + ‘Young’ ticket.
De ‘First Few’ ticket geeft je het hele weekend toegang tot het festivalterrein. Van 17 tot en met 19 juli dus, want we beginnen dit jaar in plaats van op donderdag, op vrijdag. Door een dag minder festival kunnen we meer focus aanbrengen en een nóg beter programma maken en aanbieden, voor ieder wat wils, met bekende en (nog) minder bekende namen!

De ‘First Few’ tickets kosten 72,- , dus een tientje minder dan de Earliest Birds van vorig jaar. Wil je er een campingplek bij? Dan kost je ticket 92,-. Villagers tussen de 6-14 jaar zijn er ook dit jaar weer voor een prikkie bij, zij mogen voor 15,- het hele weekend komen festivallen. Voor de groep tussen de 15 en 21 hebben we een nieuwe ticket toegevoegd: voor 52,- koop je een ‘Young First Few’ ticket. Via deze link vind je je festivaltickets, je campingticket kun je aan je bestelling toevoegen in een volgend scherm.

Als de First Few zijn uitverkocht gaan we meteen door met de Early Birds. Wees dus geen dief van je eigen portemonnee, en haal je tickets voor WTTV!

Haal je tickets hier!

Karmapunten.
Klimaatneutraal festivallen – that’s the dream. Een betere wereld begint op WTTV, en daar kan jij aan bijdragen. Door bijvoorbeeld een euro te doneren per dag dat je ons festival bezoekt, werken wij sneller aan onze circulaire ambitie voor 2022! Je mag zoveel doneren als je wilt. Zo realiseren we een duurzamer stroomplan en kunnen we investeren in circulaire afvalverwerking.

Nieuws

Weet jij wie er bovenaan Pitchfork’s album of the year komt te staan, voordat het album überhaupt uit is? Heb jij een groot (internationaal) netwerk van boekers en agenten, ruim ervaring in de poppodium/festivalsector en een voorliefde voor genres en disciplines die niet voldoen aan binaire en homogene standaarden? Welcome to The Village zoekt een […]

15.07.21

In tijden van nood leert men vrienden kennen, en onze vrienden van 3FM hebben ons uitgenodigd in hun studio! 🎧 🎶 💫