Kan ik me aanmelden als vrijwilliger?

Leuk dat je het vraagt, want dat kan! Hier vind je ons inschrijfformulier: klikkerdeklik.Goed om te weten: de festivalvoorbereidingen zijn in volle gang, al weten we natuurlijk niet precies hoe de komende maanden eruit gaan zien. We gaan er vooralsnog vanuit dat we in juli samen weer het mooiste tijdelijke dorp van ons land mogen bouwen. Voorlopig gaan we vanaf onze zolderkamers, keukentafels en thuiskantoortjes dus door met het organiseren van WTTV20, en dus ook met het optuigen van onze heerlijke club burgemeesters!We houden de maatregelen van de overheid omtrent COVID-19 uiteraard goed in de gaten en houden je doorgaand op de hoogte van de situatie via onze site en socials.

Nieuws

Heb jij altijd al willen leren waarom Bontebok precies op die plek staat, hoeveel rijplaten er nu precies op en rond het festivalterrein liggen en hoe je een technische tekening maakt? Of wil je juist graag weten hoeveel crew en vrijwilligers op Welcome to The Village werken, helpen roosters maken en ervoor te zorgen dat […]

Ben je naarstig op zoek naar een Sinterklaascadeautje, of heb je geen idee wat je onder de kerstboom moet leggen dit jaar? Welcome to The Webshop!