Hoe kan ik Welcome to The Village helpen?

Je zou ons ontzettend helpen door niet het geld voor je reeds gekochte ticket terug te vragen, maar je ticket te laten staan voor #WTTV21 of zelfs het bedrag te doneren.Heb je geen ticket gekocht maar wil je wel graag helpen? Dat kan door een donatie te doen via deze linkDONEER <3Deze inkomsten bieden ons een fijne basis voor de editie van volgend jaar, zodat we er dan met z’n allen een fantastisch feest van kunnen maken <3Maar het allermeest help je ons, en de rest van Nederland door de richtlijnen van het RIVM te volgen; houdt afstand, blijf binnen, was je handen, en blijf gezond! Denk ook aan je medemens, wees lief voor elkaar, stuur een kaartje via Omapost, help je favoriete artiesten door hun muziek extra te streamen of merchandise te kopen in hun webshops, en steun je lokale horeca door bij ze te bestellen of een tegoedbon aan te kopen. Samen staan we sterk!

Nieuws

Heb jij altijd al willen leren waarom Bontebok precies op die plek staat, hoeveel rijplaten er nu precies op en rond het festivalterrein liggen en hoe je een technische tekening maakt? Of wil je juist graag weten hoeveel crew en vrijwilligers op Welcome to The Village werken, helpen roosters maken en ervoor te zorgen dat […]

Ben je naarstig op zoek naar een Sinterklaascadeautje, of heb je geen idee wat je onder de kerstboom moet leggen dit jaar? Welcome to The Webshop!