DORP 2020 gaat door!

Er is ook goed nieuws! Helaas moeten we Welcome to The Village 2020 vanwege de maatregelen rondom het coronavirus verplaatsen naar 2021. Onze innovatieweek ‘DORP’ is onlosmakelijk verbonden aan WTTV en vindt sinds haar oprichting jaarlijks plaats op ons festivalterrein.

Maar, dat kan dit jaar natuurlijk even niet… Hoe verdrietig we nu ook zijn dat we dit jaar niet ons mooie festival kunnen vieren, de drang om te innoveren is alleen maar gegroeid! DORP zou DORP niet zijn als nieuwgierigheid en ontdekkingsdrang niet de boventoon voeren. Dit heeft vooralsnog geleid tot een aantal zeer haalbare scenario’s voor een unieke DORP editie in het najaar van 2020.

Verandert er behalve de datum en locatie nog meer aan DORP? Dat is niet het plan! De alternatieven staan zo dicht mogelijk bij het DORP dat je kent of van hebt gehoord. Dat betekent verbinden met gelijkgestemden en samen innoveren op een ontdekkingstocht naar een mooiere en duurzamere wereld.

Ga jij de uitdaging aan?

https://welcometothevillage.nl/dorp/

Blijf veilig en houd onze social media kanalen in de gaten. Je hoort snel van ons!

Team DORP & Welcome to the Village

Nieuws

Ben jij die creatieve geest die met hamer en spijkers, boormachine, touw en kwast de Groene Ster omtovert tot het festivalterrein waarvan je altijd al hebt gedroomd?

Wat in 2012 begon als een idee om Leeuwarden een meerdaags festival te geven, groeide onder zijn artistieke leiding uit tot een vaste waarde in het Nederlandse festivallandschap. Na acht edities neemt Sjoerd Bootsma afscheid als artistiek directeur van Welcome to The Village. Hij draagt het stokje over aan Eva van Netten.