DORP 2020 gaat door!

Er is ook goed nieuws! Helaas moeten we Welcome to The Village 2020 vanwege de maatregelen rondom het coronavirus verplaatsen naar 2021. Onze innovatieweek ‘DORP’ is onlosmakelijk verbonden aan WTTV en vindt sinds haar oprichting jaarlijks plaats op ons festivalterrein.

Maar, dat kan dit jaar natuurlijk even niet… Hoe verdrietig we nu ook zijn dat we dit jaar niet ons mooie festival kunnen vieren, de drang om te innoveren is alleen maar gegroeid! DORP zou DORP niet zijn als nieuwgierigheid en ontdekkingsdrang niet de boventoon voeren. Dit heeft vooralsnog geleid tot een aantal zeer haalbare scenario’s voor een unieke DORP editie in het najaar van 2020.

Verandert er behalve de datum en locatie nog meer aan DORP? Dat is niet het plan! De alternatieven staan zo dicht mogelijk bij het DORP dat je kent of van hebt gehoord. Dat betekent verbinden met gelijkgestemden en samen innoveren op een ontdekkingstocht naar een mooiere en duurzamere wereld.

Ga jij de uitdaging aan?

https://welcometothevillage.nl/dorp/

Blijf veilig en houd onze social media kanalen in de gaten. Je hoort snel van ons!

Team DORP & Welcome to the Village

Nieuws

We vallen maar meteen met de deur in huis: Welcome to The Village verlaat de Groene Ster. De plek waar we vanaf de eerste editie zoveel mooie momenten met elkaar hebben meegemaakt, waar we zoveel mooie feestjes hebben gevierd en waar we met z’n allen bouwden aan het mooiste festivaldorp ter wereld. We zeggen gedag, […]

Weet jij wie er bovenaan Pitchfork’s album of the year komt te staan, voordat het album überhaupt uit is? Heb jij een groot (internationaal) netwerk van boekers en agenten, ruim ervaring in de poppodium/festivalsector en een voorliefde voor genres en disciplines die niet voldoen aan binaire en homogene standaarden? Welcome to The Village zoekt een […]