DORP 2020 gaat door!

Er is ook goed nieuws! Helaas moeten we Welcome to The Village 2020 vanwege de maatregelen rondom het coronavirus verplaatsen naar 2021. Onze innovatieweek ‘DORP’ is onlosmakelijk verbonden aan WTTV en vindt sinds haar oprichting jaarlijks plaats op ons festivalterrein.

Maar, dat kan dit jaar natuurlijk even niet… Hoe verdrietig we nu ook zijn dat we dit jaar niet ons mooie festival kunnen vieren, de drang om te innoveren is alleen maar gegroeid! DORP zou DORP niet zijn als nieuwgierigheid en ontdekkingsdrang niet de boventoon voeren. Dit heeft vooralsnog geleid tot een aantal zeer haalbare scenario’s voor een unieke DORP editie in het najaar van 2020.

Verandert er behalve de datum en locatie nog meer aan DORP? Dat is niet het plan! De alternatieven staan zo dicht mogelijk bij het DORP dat je kent of van hebt gehoord. Dat betekent verbinden met gelijkgestemden en samen innoveren op een ontdekkingstocht naar een mooiere en duurzamere wereld.

Ga jij de uitdaging aan?

https://welcometothevillage.nl/dorp/

Blijf veilig en houd onze social media kanalen in de gaten. Je hoort snel van ons!

Team DORP & Welcome to the Village

Nieuws

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]

Maar: Welcome to The Village zet door!