DORP 2020 gaat door!

Er is ook goed nieuws! Helaas moeten we Welcome to The Village 2020 vanwege de maatregelen rondom het coronavirus verplaatsen naar 2021. Onze innovatieweek ‘DORP’ is onlosmakelijk verbonden aan WTTV en vindt sinds haar oprichting jaarlijks plaats op ons festivalterrein.

Maar, dat kan dit jaar natuurlijk even niet… Hoe verdrietig we nu ook zijn dat we dit jaar niet ons mooie festival kunnen vieren, de drang om te innoveren is alleen maar gegroeid! DORP zou DORP niet zijn als nieuwgierigheid en ontdekkingsdrang niet de boventoon voeren. Dit heeft vooralsnog geleid tot een aantal zeer haalbare scenario’s voor een unieke DORP editie in het najaar van 2020.

Verandert er behalve de datum en locatie nog meer aan DORP? Dat is niet het plan! De alternatieven staan zo dicht mogelijk bij het DORP dat je kent of van hebt gehoord. Dat betekent verbinden met gelijkgestemden en samen innoveren op een ontdekkingstocht naar een mooiere en duurzamere wereld.

Ga jij de uitdaging aan?

https://welcometothevillage.nl/dorp/

Blijf veilig en houd onze social media kanalen in de gaten. Je hoort snel van ons!

Team DORP & Welcome to the Village

Nieuws

We gaan ervoor! Van 16 tot en met 18 juli bouwen we weer samen aan het mooiste kleine dorp van Nederland De Wereld! Of eigenlijk, aan de drie mooiste dorpen… Zaterdag 22 mei start de kaartverkoop, vandaag vertellen we wat we gaan doen én kondigen we de eerste 28 (!!!) namen aan.

Heb jij altijd al willen leren waarom Bontebok precies op die plek staat, hoeveel rijplaten er nu precies op en rond het festivalterrein liggen en hoe je een technische tekening maakt? Of wil je juist graag weten hoeveel crew en vrijwilligers op Welcome to The Village werken, helpen roosters maken en ervoor te zorgen dat […]