Doneer op 27 en 28 december je oude, warme spullen!

Hoe kan je de dagen tussen kerst en oud en nieuw nou beter besteden dan door op te ruimen? Op 27 en 28 december is ons kantoor op de Zwettestraat 30A van 11.00 tot 17.00 een inzamelpunt voor oude spullen. De opbrengst zal gaan naar dak- en thuislozen, mensen die in het COA verblijven, en andere mensen die het goed kunnen gebruiken.

Er is behoefte aan:
– Warme herenkleding en herenschoenen
– Warme overige kledingstukken als sjaals, mutsen
– Herensokken en herenondergoed
– Slaapzakken
– Koffers en weekendtassen. Mensen die in het COA verblijven moeten vaak van plaats verwisselen, en kunnen deze dus goed gebruiken om hun spullen in te vervoeren.
– Lang houdbaar eten. Denk hierbij aan rijst, pasta, geconserveerde soep, koffie of thee, peulvruchten, olie, en dergelijke. Dit zal verdeeld worden via Buurvrouw en Buurvrouw. Versproducten en andere bederfelijke etenswaren als vlees, vis, zuivel en verse groenten kunnen wij helaas niet aannemen. In blik kan wel.

Let wel:
– Kleding en andere spullen voor vrouwen zijn al genoeg binnengekomen en niet meer nodig. Die nemen wij dus liever niet aan.
– De ingeleverde artikelen moeten schoon zijn.
– Bij het inleveren moet afstand gehouden worden, en kom alsjeblieft met een mondkapje, die zullen wij ook dragen.

Dus, gebruik de dagen tussen kerst en oud en nieuw om die opslagkast eens goed uit te mesten! Jouw ongebruikte spullen kunnen voor een ander écht het verschil maken. We hopen je te zien! 🙂

Nieuws

Met pijn in ons hart hebben we het besluit genomen om het festival Welcome to Village in 2023 niet door te laten gaan. De afgelopen tijd werkten we keihard aan de zoektocht naar een nieuwe locatie. Het is niet gelukt om op tijd een geschikte plek te vinden. Hierdoor kunnen we het festival niet met […]

Maar: Welcome to The Village zet door!