Campingupdate

Mooi nieuws: eindelijk meer nieuws over onze eigen WTTV-camping.

Voor de zesde editie van Welcome to The Village kunnen we eindelijk een lang gekoesterde droom in vervulling laten gaan: we hebben definitief onze eigen, ubergezellige festivalcamping op ons eigen terrein. Hoera!

Een camping waar het fijn wordt, waar gedronken kan worden, gegeten, waar een heus pompstation je door alle moeilijke momenten gaat helpen en waar wij heel erg trots op zijn. Betalen kan er met muntjes en het ticket voor de camping koop je gewoon in onze ticketshop.  Het allerbeste nieuws: het is nog maar drie (DRIE!) minuten lopen van festival naar je slaapplek. Dus dat scheelt een berg energie die je vervolgens op het festivalterrein dubbel en dwars uit je systeem kunt dansen. Dus kom logeren!

Wil je met een camper komen? Dat vinden we natuurlijk te gek. Daarvoor kun je nog terecht op camping De Kleine Wielen, want voorzieningen voor campers zijn er niet op de festivalcamping. Boek je kampeerplaats op De Kleine Wielen hier. Let op: boek een toeristische plaats, selecteer de gewenste data en klik door naar ‘boek nu’, dan zie je daar WTTV arrangementen (zie voorbeeld onderaan de pagina).

Wil je je ‘s nachts optimaal (en in stilte) voorbereiden op de volgende dag en sta je dus liever op een stiltecamping? Ook dan ben je meer dan welkom op camping De Kleine Wielen, opnieuw via deze link.

Had je al een campingticket gekocht, maar wil je liever toch op de stiltecamping, of met een camper komen? Neem dan contact met ons op, want dat regelen we natuurlijk netjes met je.

 

 

Nieuws

Het laatste verhaal van onze huiscolumnist Jan van Tienen lees je hieronder:

Jongens, meisjes, mensen, kinderen en alles daaromheen: WAT WAS WTTV18 MOOI!