Burgemeesters gezocht – Vrijwilligen op The Village!

Kom jij mee bouwen aan de drie mooiste festivaldorpen ter wereld? Meld je nu aan als Burgemeester voor #WTTV21

Hoera! Welcome to The Village gaat door. Daarom is het ook dit jaar mogelijk om je op te geven als vrijwilliger. Via onderstaande link vind je het aanmeldformulier, compleet met functieomschrijvingen en vrijwilligersovereenkomst. We vinden ‘t superfijn als je Burgemeester wilt worden en met al je collega’s komt bouwen aan het mooiste festivaldorp dat er is (al zijn het er dit jaar zelfs drie!).

Na je aanmelding gaat onze vrijwilligerscoördinatie aan de slag om een mooi rooster te maken. Zo gauw je bent ingedeeld in een team ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Check dus goed of al je ingevulde informatie klopt. Begin juli ontvang je de eerste versie van je rooster en een uitgebreide handleiding. Vanwege corona-maatregelen ziet het festival voor ons allemaal nét een beetje anders uit, dus lees deze goed door.

Heb je vragen? Neem dan vooral contact op via vrijwilligers@welcometothevillage.nl. En alvast bedankt voor je sollicitatie als Burgemeester van het mooiste dorp van de wereld, heeeeel graag tot juli!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Klik hier voor de functieomschrijvingen

Nieuws

Lokale lekkernijen, verdeeld over drie terreinen

De afgelopen maanden zijn veel mensen heel druk bezig geweest met het kunstproject Mamio, waarmee de backdrop voor het hoofdpodium van Welcome to The Village wordt gemaakt. Voor de laatste fase – de samenstelfase – zoeken wij naaiers die één of meerdere dagen willen komen helpen op de werklocatie van Welcome to The Village, in […]