19 nieuwe gasten voor onze verjaardag!

Oude bekenden en nieuwe vrienden naar #WTTV22!

Met het mooie weer komen ook de festivalkriebels, en wij kijken er ontzettend naar uit om ons 10e jubileum te vieren deze zomer!
Dat doen we met heel veel muzikale gasten, waar we eerder al De Staat, Peaches, Alex Cameron, Crack Cloud, Meau en vele anderen aankondigden, maken we vandaag nog eens 19 namen bekend. En daarmee zijn we er nog lang niet!

De nieuwe namen voor de tiende editie van Welcome to The Village zijn:
Tim Knol & Blue Grass Boogiemen, Thijs Boontjes Dans-en Showorkest, Sor, Personal Trainer, Kojaque, The Haunted Youth, Blak Saagan, Pom Poko, Chartreuse, WOOZE, Scúru Fitchádu, IKRAAAN, Taxi Kebab, Geo, Fakrutu Dakar Edtion, Hana Lili, Disco Vumbi, Alai K, Glitch en Eigen Risico.

Jubileumeditie op- en rond het Mata Hariplein
Met deze derde aankondiging staat de teller inmiddels op 70 namen voor de tiende editie van Welcome to The Village. En daarbij houdt het niet op: ‘We hebben heel veel plek voor acts, naast de bestaande zalen in Neushoorn en De Harmonie en het podium dat op het plein komt kijken we ook naar andere interessante ruimtes om spannend programma te maken. Misschien in de garderobe bij de Harmonie, of op een andere verrassende plek in een van de panden of op het plein, we zijn nog niet uitgeprogrammeerd!’ aldus artistiek leider Eva van Netten.

Voor de bezoeker die bang is dat de idyllische Groene Ster wordt ingewisseld voor het beton en de bakstenen van de binnenstad: wees gerust! Het Mata Hariplein wordt helemaal omgetoverd tot festivalterrein met genoeg natuurlijke, organische en feestelijke elementen om je helemaal in de festivalbubbel onder te dompelen. En zoals het WTTV betaamt wordt deze locatievormgeving gemaakt in samenwerking met bijzondere partners als de zorginstellingen Talant en Patyna, de Burgemeester Harmsma School in Gorredijk en praktijkschool Piter Jelles de Brêge én met duurzame materialen. Optredens vinden plaats op het plein en in de zalen van Neushoorn, De Harmonie en Speciaalbier Café De Markies.

Een unieke editie van ons mooiste festivaldorp ter wereld dus dit jaar.
Bij zijn? Tickets vind je hier.

Nieuws

Maar: Welcome to The Village zet door!

Net als gisteren verplaatsen we het programma van Hemelum naar binnen, de dj’s van Stoned & Droned, Klup Kapsalon en Peen draaien het feest op Hemelum van 14.00u tot 23.00u flink aan!