Dorpswetten!
Elk dorp heeft zijn eigen wetten en regels. Ieder festival trouwens ook. En dat is verplicht. Door een kaart te kopen ga je akkoord met onze huisregels. Klik hier voor alle huisregels (is leuk).

Wanneer is het festival?
Het festival vindt plaats op vrijdag 21, zaterdag 21 en zondag 23 juli 2017 in recreatiegebied de Groene Ster bij Leeuwarden.

Wanneer is het festivalterrein open?
Vrijdag 14.00 - 03.00 uur
Zaterdag 11.00 - 03.00 uur
Zondag 11.00 - 01.00 uur

Reizen
Bekijk hier de locatie op Google Maps van de Groene Ster. Pak de fiets of de bus vanaf station Leeuwarden, da's wel zo handig want het scheelt je parkeergedoe. Op het station staan genoeg bussen klaar om je naar het terrein te verplaatsen, we zorgen ervoor dat het daar zichtbaar genoeg is. 

Is er een minimumleeftijd?
Die is er niet. Ben je jonger dan 16 jaar, zorg dan wel voor begeleiding door een meerderjarige. Drank en sigaretten krijg je natuurlijk niet als je nog geen 18 bent. Ben je net wel 18 en wordt er weleens aan je leeftijd getwijfeld? Haal dan een 18+ bandje, dan hoef je het niet meer uit te leggen =]

Kan ik mijn kinderen meenemen?
Jazeker, kinderen tot en met 6 jaar mogen gratis mee. Er zijn strandjes, een speeltuintje, grote grasvelden en er zijn vast veel meer kids.

Mag ik mijn camera meenemen?
Jewel. Maar alleen als je de parels uit je collectie ook op onze facebookpage deelt! Vergeet vooral de hashtag #villagephoto niet.

Is het festivalterrein rolstoelvriendelijk?
Ja. De centrale paden zijn geasfalteerd en er is een invalidentoilet. En onze vrijwilligers en crew zijn altijd bereid om eventjes te helpen, als dat nodig is. Bij slecht weer zullen de grasgedeelten voor rolstoelers natuurlijk minder goed begaanbaar zijn. Speciale wensen? Stuur even een mailtje, dan komen we er wel uit! 

Waar kan ik slapen?
Dat doe je op onze camping, of in een hotel.

Mag ik mijn camper of caravan meenemen?
Jazeker, als je daarvoor een ticket hebt.

Zijn er kluisjes op het festivalterrein?
Ja. Er zijn grote en kleine kluisjes te huur. Je vindt ze vlak na de ingang op het terrein. Een kluisje huur je per dag voor 1,5 munt voor een kleine, of 2 muntjes voor een grote kluis.

Zijn er kluisjes op de camping?
Neen.

Hoe ver moet ik lopen van mijn tent naar het terrein?
Ongeveer vijftien minuutjes. Op een fiets ben je een stuk sneller. Handig: op vrijdag en zondag is er bagagevervoer, dan hoef je je spullen in ieder geval niet mee te sjouwen. Tip: zorg dat je bagage herkenbaar is, tentjes en slaapzakken willen nog wel eens op elkaar lijken. 

Kan ik parkeren naast mijn tent?
Nee. Je kunt je gratis auto parkeren op verschillende parkeerterreinen en vanaf daar is het is ongeveer vijftien minuten lopen. De route is wel héél leuk (we kunnen 'm niet korter maken).

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?
Er is genoeg lekkers te krijgen op het festival, dus eigen eten moet je thuis laten. Voor de camping mag je natuurlijk wel eten meenemen. Benieuwd naar wat er op het menu staat? Bekijk hier alvast de menukaart. Mjam! 
Drinken is heel belangrijk, zorg dat je voldoende water krijgt op een dag. Er zijn voldoende tappunten waar je heerlijk kraanwater kunt tappen, kost je niks en smaakt prima. Handig!

Kan ik mijn medicatie meenemen?
Natuurlijk! Als je twijfelt of jouw medicatie wel mee kan, kan je altijd even contact met ons opnemen.