Tickets


English

Start ticketverkoop

Na drie uitverkochte edities is de kaartverkoop voor Welcome to The Village 2016 (15-17 juli) gestart. De ticketprijs blijft gelijk aan vorig jaar, check de programmapagina voor de eerste namen (daar komt nog flink wat bij).

Tickets en prijzen

  • ​combiticket (inclusief camping) - €100,-
  • CJP combiticket (inclusief camping) - €90,-
  • los weekendticket (zonder camping dus) - €85,-
  • vrijdagticket - €40,-
  • zaterdagticket - €50,-
  • zondagticket - €40,-

Met een CJP-pas heb je een tientje korting. Klik hier voor info.

Kids tot en met zes jaar mogen gratis naar binnen, tot en met twaalf mogen ze voor de helft van de prijs.

Betaling kan met iDeal, PayPal of creditcard. De prijzen zijn exclusief servicekosten. Let op: Welcome to The Village verkoopt géén tickets via andere websites dan deze en onze facebookpage. Koop dus alleen tickets via onze kanalen. Bij elders gekochte tickets kunnen wij geen toegang garanderen, bovendien kost het waarschijnlijk een bult extra geld. Niet doen dus.

Voorwaarden en huisregels

Bij het aanschaffen van een ticket ga je akkoord met onze huisregels. Lees ze hierrr (is leuk). De aankoop van een ticket is definitief dus er kan niet worden geruild. Per persoon max tien tickets.

Slapen op Welcome to The Village

Blijf je slapen? Tof! We hebben een hele camping klaarstaan voor je. Daar kun je met je eigen tentje, camper of caravan komen staan, maar je kunt ook een tipi of een Kartent huren. Wat je ook doet op de camping: daarvoor heb je een combiticket nodig, dat geldt ook voor de kids.

De campertickets (€25,-), tipi’s en kartenten zetten we binnenkort online op de slaappagina met een webshop waar je alles direct kunt regelen zonder servicekosten, dus dat scheelt je weer een biertje. Als je in een hotel wilt slapen is een weekendticket voldoende. We hebben weer een deal met een relaxed hotel voor je en die komt ook binnenkort online.

Vragen over de ticketverkoop? Dat kan, en daarbij helpen we natuurlijk graag. Mail je vraag naar info@welcometothevillage.nl, en vermeld in de titel 'ticketvraag!'. Op Twitter zitten we ook voor je klaar trouwens. Hierzo!