Tickets


English

Tickets en prijzen

  • ​combiticket (weekend + camping) - €100,-
  • CJP combiticket (weekend + camping) - €90,-
  • los weekendticket (zonder camping dus) - €85,-
  • vrijdagticket - €40,-
  • zaterdagticket - €50,-
  • zondagticket - €40,-

Met een CJP-pas heb je een tientje korting. Klik hier voor info.

Let op: de vorige drie edities verkochten uit. Daarom is het waarschijnlijk dat ook deze editie uitverkoopt. Grote kans dus dat je niet meer op het laatste moment kunt beslissen.

Betaling kan met iDeal, PayPal of creditcard. De prijzen zijn exclusief servicekosten. Let op: Welcome to The Village verkoopt géén tickets via andere websites dan deze en onze facebookpage. Koop dus alleen tickets via onze kanalen. Bij elders gekochte tickets kunnen wij geen toegang garanderen, bovendien kost het waarschijnlijk een bult extra geld. Niet doen dus.

Voorwaarden en huisregels

Bij het aanschaffen van een ticket ga je akkoord met onze huisregels. Lees ze hierrr (is leuk). De aankoop van een ticket is definitief dus er kan niet worden geruild. Per persoon max tien tickets.

Slapen op Welcome to The Village

Blijf je slapen? Tof! We hebben een hele camping klaarstaan voor je. Daar kun je met je eigen tentje, camper of caravan komen staan, maar je kunt ook een tipi of een Kartent huren. Wat je ook doet op de camping: daarvoor heb je een combiticket nodig, dat geldt ook voor de kids.

De campertickets (€25,-), tipi’s en kartenten zetten we op 17 mei in onze webshop. Dan kun je alles direct regelen zonder servicekosten, scheelt weer een biertje.

Vragen over de ticketverkoop? Dat kan, en daarbij helpen we natuurlijk graag. Mail je vraag naar info@welcometothevillage.nl, en vermeld in de titel 'ticketvraag!'. Op Twitter zitten we ook voor je klaar trouwens. Hierzo!

CJP-lidmaatschap aanschaffen