DORP op welcome to the village

DORP

DORP is het interdisciplinaire innovatielab dat een week voor Welcome to The Village begint. In tien dagen bedenken, ontwikkelen en testen we oplossingen die ons helpen om een duurzame toekomst te bouwen.

 

Innovatie in de praktijk brengen

In DORP werken we tien dagen lang intensief aan duurzame, technische en sociale uitdagingen met 150 kunstenaars, wetenschappers, ondernemers en studenten. In interdisciplinaire teams ontwikkelen we op locatie nieuwe concepten, verbeteren en bouwen we  prototypes van start-ups en denken we nieuwe businessmodellen uit.

De uitkomsten testen we meteen in de praktijk, tijdens DORP en tijdens het festival. En dat alles in tien dagen. Falen vinden wij daarbij net zo belangrijk als succes, want daar leren we vaak het meest van. Met onze coaches, mobiele werkplaats, inspiratiesessies, workshops en netwerken hebben we alles in huis om ideeën te verwezenlijken.

Meedoen

Als DORPeling

Klik hier als je jouw kennis als student, young professional of onderzoeker in de praktijk wilt brengen. Als DORPeling werk je tien dagen lang in een interdisciplinair team aan een innovatievraagstuk van duurzame ondernemers of organisaties en test deze tijdens het festival.

Breng een Challenge in

Ben jij bezig met innovatie maar kan je wel wat hulp gebruiken? Meld je hier meteen aan om jouw idee, concept of prototype op DORP door te ontwikkelen. Werk tien dagen lang met een interdisciplinair team van kunstenaars, studenten, ondernemers en wetenschappers intensief aan jouw challenge en test deze meteen tijdens het festival.

Meer informatie over DORP

Over DORP kunnen we heel veel vertellen. Dat doen we hier. Wil je meer weten over hoe het is om DORPeling te zijn, dan klik je hier en als je meer wilt weten over het indienen van een challenge, klik je hier.

Er is ook een nieuwsbrief om je op de hoogte te houden en in onze Facebookgroep kondigen we ook alles aan. Heb je een andere vraag, dan kun je ook even een bericht sturen naar dorp@welcometothevillage.nl.

Wat we maken