terrein wttv16 deels verplaatst

Down the Rabbit Hole, Glastonbury, Rock Werchter: zomaar een paar festivals die het zwaar hebben gehad in deze zomer. De regen is vaak niet goed voor de ondergrond, daardoor verandert het al snel in een grote modderpoel. Dat gebeurt dit jaar niet op Welcome to The Village, want de helft van het oorspronkelijke terrein - dat was er dus niet zo best aan toe - hebben we helaas last minute moeten verplaatsen.

Het deel dat door de gemeente is afgekeurd is nog niet klaar voor een festival. In plaats daarvan gebruiken we een deel in de Groene Ster dat wij nog niet eerder gebruikt hebben en een heel goede en solide ondergrond heeft. Dat deel ligt achter hoofdpodium Bontebok. Podium Grootegast komt nu op het parkeerterrein. Maar don't worry: we nemen het zand mee dus dat wordt de tofste strandclub van Nederland.

'Dankzij een goede samenwerking met gemeente, leveranciers en crew hadden we het terrein binnen twee uur opnieuw ingedeeld. En we krijgen er een prachtig stuk terrein bij. En hey, bij ons hoef je dus geen laarzen mee. #mindermodder' - zegt algemeen directeur Bianca Pander.

De nieuwe plattegrond wordt op donderdag 7 juli geupload naar de site en de app (die update komt dan iets later, maar dat merk je wel).