Welcome to The Mini Village @ ESNS

Ach weet je, we zitten toch tijdens ESNS in de Music & Tech Hideout (Oosterstraat 52, naast Vera), laten we dan ook een feestje geven. Dan doen we een Mini Village op donderdag 12 januari vanaf 17:30 uur. En zo kun je alvast Glints een keer checken voordat 'ie naar Leeuwarden komt. Ook nog: CUT_, en Marsicans. De entree is gratis.

SCHEDULE:
17.30 CUT_
18.30 Marsicans
19.30 GLINTS

*GLINTS*
Nieuwe frisse shit van GLINTS: het eclectische geesteskind van de Britse Antwerpenaar J.M. Lemmens die we het beste kunnen omschrijven als poëtische hiphop. Hij maakt een razend interessante mix tussen elektronische en organische muziek, die doet denken aan de vroege A$AP Rockey en The Streets.

*CUT_*
Hopsa! CUT_ ken je, of wil je leren kennen. De Amsterdammers gaan hard met hun edgy pop, dat klinkt alsof Massive Attack en James Blake in dezelfde zandbak hebben gespeeld.

*MARSICANS*
Indie! Maar dan lekker rauw. Denk Bombay Bicycle Club en Bloc Party. De mannen uit Leeds werden door de BBC uitgelicht als één van de hoogtepunten van Glastonbury.

Openingstijden:
woensdag 9 - 22 uur
donderdag 9 - 22 uur
vrijdag 9 - 17 uur

Music & Tech Hideout
​Samen met Chordify en I.turn-IT hosten we drie dagen lang de Music & Tech Hideout. Je kunt er vanaf woensdag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur tot laat terecht voor een kop goeie koffie en onze feestjes.

Friese Lente Showcase
*tip*: op woensdagavond hosten we samen met Friesland Pop en de Popfabryk de Friese Lente Showcase. Gratis entree, met o.a. FUNC en O, Kutjes. Hier info!